ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τον «λόγο» πήραν τα... μαχαίρια



Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από ενάμιση χρόνο και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και θα δικαστεί την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.


Η παραπομπή σε δίκη έγινε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου σύμφωνα με το οποίο ο 48χρονος θα λογοδοτήσει για τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.


Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στις 6 Μαρτίου 2016 στη Ρόδο και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η rodiaki.gr ο 39χρονος προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει με το όχημά του τον 48χρονο στο σπίτι του και ο τελευταίος του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Σε βάρος του 48χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε λεκτικά ο 39χρονος για αυτό και του επιτέθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα αποφασίστηκε ο 48χρονος να εγκλειστεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου για ένα μήνα, ενώ του επιβλήθηκαν και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ο 48χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Επίσης με το ίδιο βούλευμα διατηρήθηκαν και οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον 48χρονο.


newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *