ροή ειδήσεων

Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπές σε Ρόδο και Κω

Κατηγορούνται και οι γονείς του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου



Είχαν κλέψει ποδήλατο που βρέθηκε κρυμμένο στο σπίτι του 16χρονου Τρεις νεαροί, ο ένας από τους οποίους ανήλικος Έλληνας και οι άλλοι δυο αλλοδαποί αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έκλεψαν ένα μοτοποδήλατο στην Κω και το έκρυψαν με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν. Όμως, το βρήκαν οι αστυνομικοί.

Οι άνδρες της Ασφαλείας ανακάλυψαν το δίκυκλο κρυμμένο στο σπίτι του 16χρονου και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, κατηγορούμενος για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Στην Ρόδο, εξιχνιάστηκαν η διάρρηξη και οι ζημιές που προκλήθηκαν από αυτήν στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας από την οποία εκλάπησαν διάφορα υλικά στις 16 Αυγούστου. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια ένας 17χρονος Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Σε αυτήν περιλαμβάνονται και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *