ροή ειδήσεων

Ο Μπόνο θρηνεί για το ροκ: Η μουσική έχει γίνει κοριτσίστικη



Ο αρχηγός των U2, Μπόνο εξέφρασε την πίστη ότι «η οργή βρίσκεται στην καρδιά» του rock and roll, ένα χαρακτηριστικό, που όπως εκτιμά, λείπει από τη ροκ μουσική του 2017.

Ο Μπόνο τόνισε ότι «η μουσική έχει γίνει πολύ κοριτσίστικη» τα τελευταία χρόνια, με το hip-hop «το μόνο είδος για νεαρούς οργισμένους άνδρες προς το παρόν».

Ο τραγουδιστής του θρυλικού ροκ συγκροτήματος εξέφρασε τις απόψεις του σε νέα συνέντευξή του, στο «Rolling Stone», στην οποία θρήνησε την έλλειψη «νέων οργισμένων ανδρών» στη ροκ μουσική το 2017.



Ο Μπόνο είπε ακόμη ότι τα παιδιά του τον βοήθησαν να ανακαλύψει νέα μουσική.

«Η Τζόρνταν είναι σνομπ μουσικά, είναι indie snob» εξήγησε.
«Η Ιβ ακούει hip-hop. Ο Ελάια είναι σε μπάντα και έχει πολύ δυνατά συναισθήματα για τη μουσική, αλλά δεν κάνει καμία διάκριση, ας πούμε μεταξύ των συγκροτημάτων The Who και The Killers.
Ή μεταξύ των Nirvana και των Royal Blood. Δεν είναι θέμα γενεών γι αυτόν. Είναι ο ήχος και πώς τον βιώνει. Πιστεύει ότι η rock and roll επανάσταση είναι στη γωνία».



«Όταν ήμουν 16 ετών, είχα πολύ θυμό μέσα μου» συνέχισε. «Πρέπει να βρίσκεις ένα μέρος γι αυτό και για κιθάρες, ή για ντραμς. Όταν κάτι τέτοιο διατηρείται, δεν είναι καλό .... Μπορείς επίσης να το βάλεις σε φορμαλδεΰδη».

Τελικά, τι είναι το rock & roll;
«Η οργή βρίσκεται στην καρδιά του. Γι 'αυτό και οι Who ήταν ένα τόσο μεγάλο συγκρότημα. Ή είναι οι Pearl Jam. Ο Έντι έχει αυτή την οργή ... Θα επιστρέψει» τόνισε ο αρχηγός των U2.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *