ροή ειδήσεων

Κως: Του έκλεψαν χαλκό και συνελήφθη επειδή πυροβολούσε



Ο 74χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη στην περιοχή Άγιος Βασίλειος από αστυνομικούς της Ασφαλείας επειδή έριχνε άσκοπους πυροβολισμούς

Εκτός εαυτού βγήκε ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης στην Κω, όταν διαπίστωσε ότι «κυνηγοί» χαλκού του είχαν κλέψει μεγάλη ποσότητα κατά την διάρκεια της νύχτας. Έτσι, ξέσπασε πυροβολώντας στον αέρα με κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια, με αποτέλεσμα να κάνει... παρέα στους δράστες που συνελήφθησαν λίγο αργότερα!


Ο 74χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη στην περιοχή Άγιος Βασίλειος από αστυνομικούς της Ασφαλείας επειδή έριχνε άσκοπους πυροβολισμούς. Το όπλο με το οποίο πυροβολούσε κατασχέθηκε μαζί με δυο κάλυκες και δυο φυσίγγια, καθώς η άδεια κατοχής του είχε λήξει. Ο ηλικιωμένος δικαιολογήθηκε ότι έγινε έξω φρενών, όταν βρήκε λεηλατημένη την επιχείρησή του, από την οποία είχαν κάνει φτερά κουλούρες με χάλκινο σύρμα βάρους 150 κιλών!


Στο πλαίσιο της καταγγελίας του, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την κλοπή και πέρασαν χειροπέδες στους τρεις Έλληνες δράστες ηλικίας 23, 24 και 34 χρόνων, οι οποίοι μετέφεραν τον κλεμμένο χαλκό στο σπίτι του 34χρονου με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Το όχημα κατασχέθηκε και το κλεμμένο χάλκινο σύρμα αποδόθηκε σε συγγενικά πρόσωπα του 74χρονου, καθώς ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, μαζί με τους «κυνηγούς» χαλκού που κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή.
protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *