ροή ειδήσεων

Ρεσάλτο του Λιμενικού στην Κρήτη σε πλοίο με επτά τόνους χασίς (βίντεο)



Έξι χιλιάδες πεντακόσια κιλά κατεργασμένης κάνναβης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της καταμέτρησης του φορτίου των ναρκωτικών που μετέφερε ρυμουλκό σκάφος με σημαία Τανζανίας και ακινητοποιήθηκε από ειδική ομάδα αποστολών του Λιμενικού Σώματος στα Νότια της Κρήτης, στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Γαλήνης.


Οι αρχές είχαν πληροφορίες για το συγκεκριμένο πλοίο και το φορτίο που μετέφερε και από χθες τα μεσάνυχτα είχε στηθεί επιχείρηση εντοπισμού του. Μόλις οι λιμενικοί συνάντησαν το πλοίο κοντά στη νήσο Χρυσή, αρχικά επεδίωξαν έλεγχο ο οποίος όμως σε πρώτο χρόνο εμποδίστηκε αλλά μετά από μία επέμβαση των ανδρών της ομάδας του λιμενικού, το πλοίο και οι έξι άνδρες του πληρώματος παραδόθηκαν στις αρχές.

Το πλοίο με το όνομα «ANDREAS» ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης όπου με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου του λιμενικού εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά σε καλά προστατευμένες και μη ορατές κρύπτες στο αμπάρι του ρυμουλκού.

Αυτή την ώρα το ρυμουλκό φυλάσσεται αγκυροβολημένο στο Λιμάνι της Αγίας Γαλήνης, ενώ οι συλληφθέντες βρίσκονται στο κρατητήριο του εκεί σταθμού του Λιμεναρχείου και η καταμέτρηση των ναρκωτικών έχει ολοκληρωθεί. Πρόκειται για ποσότητα ινδικής κάνναβης επεξεργασμένη σε μορφή «σοκολάτας» και συσκευασμένη σε μικρά πακέτα.

Στο Ρέθυμνο, μεταξύ άλλων, βρίσκεται και ειδικό κλιμάκιο του λιμενικού από την Αθήνα.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *