ροή ειδήσεων

Το πιο περίεργο χριστουγεννιάτικο δέντρο βρίσκεται...



Ποικίλα είναι τα σχόλια που έχει προκαλέσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων και είναι εμπνευσμένο από τον πύργο του Τάτλιν.



Μην φανταστείτε πράσινα κλαδιά και πολύχρωμα λαμπιόνια. Καμία σχέση. Φέτος ο δήμος είπε να πρωτοπορήσει και έτσι έδωσε το ok για ένα σιδερένιο δέντρο που θυμίζει πολύ τον πύργο που σχεδίασε ο Ρώσος αρχιτέκτονας και ζωγράφος Βλαντιμίρ Τάτλιν και είχε ανεγερθεί τα πρώτα χρόνια της ρωσικής επανάστασης στην Πετρούπολη ως μνημείο και επιτελικό κτίριο της Γ΄ Διεθνούς.



Έντονη ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», τα μέλη της οποίας δήλωσαν πρόθυμα να στολίσουν ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο δίπλα στο υπάρχον, αν δεν το κάνει η Δημοτική Αρχή.



«Το δημιούργημα των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών είναι εξαιρετικό αλλά σαφώς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον κλασικό Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που περιμένουν να δουν τις μέρες αυτές οι συμπολίτες μας. Μπορεί κάλλιστα να τοποθετηθεί μόνιμα στην παραλίμνια περιοχή, όπου υπάρχουν κι άλλα πρωτοποριακά έργα τέχνης, ή σε κάποια άλλη πλατεία του μεγάλου πλέον Καλλικρατικού μας Δήμου», αναφέρει μεταξύ άλλων η παράταξη.
Πηγή: epiruspost

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *