ροή ειδήσεων

Ταξιδεύετε με αεροπλάνο; Αφήστε το όχημά σας στην Eparking και... ξενοιάστε!



Σχεδιάστε το ταξίδι σας, κλείστε τις θέσεις στο αεροπλάνο με το οποίο θα ταξιδέψετε και μετά αφήστε σε μας το αυτοκίνητό σας για το αεροπορικό σας ταξίδι, δίχως άγχος και με την ασφάλεια στο μέγιστο βαθμό. Διότι η Eparking έχει "έρθει" για να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό που υπάρχει για αξιόλογες και προσιτές προτάσεις γύρω από τους χώρους στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Η εταιρία του ομίλου Βαρδάκη, διαχειρίζεται τους σημαντικότερους χώρους στάθμευσης σε περιοχές της Ελλάδας, όπως στα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Χανίων και Ρόδου. Συνδυάζοντας την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση όσων επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης της εταιρίας, με την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος.

Η Eparking φροντίζει ώστε οι πελάτες που επιλέγουν την εταιρία, να επιβιβάζονται στην πτήση τους, αφήνοντας πίσω τους μαζί με το όχημά τους και το άγχος τους για την ασφάλειά του. Οι περιφραγμένοι και ασφαλτοστρωμένοι χώροι της Eparking, η παρακολούθησή τους μέσω κλειστού κυκλώματος και η ύπαρξη επί 24ώρου βάσεως φύλακα στην πύλη εισόδου-εξόδου ελέγχοντας τους εισερχόμενους και εξερχόμενους, καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι χώροι στάθμευσης της Eparking.



Η πρόσβαση στους χώρους στάθμευσης της Eparking είναι εύκολη, ενώ εξίσου σημαντική παράμετρος είναι η ακόμη πιο εύκολη και ξεκούραστη μετάβασή σας στο αεροδρόμιο. Και αυτό διότι αυτή η διαδικασία γίνεται δωρεάν για τους πελάτες της Eparking με luxury οχήματα της εταιρίας, ενώ αντίστοιχη είναι και η φροντίδα για τους πελάτες κατά την επιστροφή τους, καθώς οι έμπειροι οδηγοί αναλαμβάνουν τη μεταφορά τους από το αεροδρόμιο στο χώρο στάθμευσης όπου και θα παραλάβουν το όχημά τους.



Το οποίο μάλιστα μπορούν να βρουν πλυμένο και καθαρό εάν το επιθυμούν! Το προσωπικό της εταιρίας αναλαμβάνει την... περιποίηση του οχήματος, με μία μικρή επιβάρυνση, ενώ παρέχεται η δυνατότητα επιλογής και βιολογικού καθαρισμού του οχήματος…

Με όλα αυτά τα… «όπλα» στη διάθεσή μας, γιατί να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με άγχος; Αφού η Eparking μας παρέχει την κατάλληλη θέση στάθμευσης του οχήματός μας και μας… «λύνει» τα χέρια ώστε να απολαύσουμε το ταξίδι μας.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *