ροή ειδήσεων

Θέματα 'Health & Safety' κάλυψε σεμινάριο του ΣΔΞΡ στη Ρόδο



Τόσο από την εθνική νομοθεσία όσο και από τους Tour Operators, είναι απαίτηση η σχετική εκπαίδευση όλων των ασχολούμενων‎ με θέματα H&S στις ξενοδοχειακές μονάδες.
Σεμινάριο για τη διαχείριση προσωπικού σε ξενοδοχεία: Στο σεμινάριο Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ξενοδοχείου – Σύγχρονες πρακτικές που δημιουργούν αξία, ο ξενοδόχος θα αποκτήσει πρακτικές γνώσεις για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του



Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, πραγματοποίησε με επιτυχία διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, στο ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου.

Βασικό θέμα ήταν το “Health & Safety στα Ξενοδοχεία” και απευθυνόταν στα μέλη που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα Υγιεινής και Ασφάλειας στις Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Το 10ωρο αυτό σεμινάριο σχεδιάστηκε με σκοπό τον εμπλουτισμό και επικαιροποίηση των γνώσεων των στελεχών μιας ξενοδοχειακής μονάδας βάσει των νέων προδιαγραφών και απαιτήσεων των Tour Operators. Τους προετοίμασε για τις επιθεωρήσεις στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας από τους τουριστικούς οργανισμούς, ούτως ώστε να αποφεύγουν χαμηλές αξιολογήσεις, γεγονός που οδηγεί στην διακοπή των πωλήσεων του ξενοδοχείου.

Αναλύθηκε επικουρικά και η σύνδεση των ανωτέρω με την διαχείριση απαιτήσεων (claims) των πελατών / Tour Operators και η επιτυχής αντιμετώπιση τους.

Ενημερωτικά αναφέρεται ότι είναι απαίτηση, τόσο από την εθνική νομοθεσία όσο και από τους Tour Operators η σχετική εκπαίδευση όλων των ασχολούμενων‎ με θέματα H&S στις ξενοδοχειακές μονάδες και το συγκεκριμένο σεμινάριο κάλυψε πλήρως την απαίτηση αυτή.

Ο εισηγητής κ. Θεόδωρος Αργυρίου είναι επικεφαλής επιθεωρητής Health&Safety της εταιρείας SGS, η οποία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Tour Operators, μεταξύ των οποίων οι TUI, Thomas Cook και Jet 2 Holidays.

Λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε το σεμινάριο, αποφασίστηκε από το Δ.Σ να επαναληφθεί πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *