ροή ειδήσεων

Επτά στους 10 δεν πιστεύουν ότι προστατεύεται η λαϊκή κατοικία



Ενώ το 62,8% πιστεύει ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να ζητήσει ακύρωση της απόφασης για άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό οφείλεται σε πίεση της Άγκυρας

Εμπόδια φαίνεται ότι συναντά η κυβερνητική προπαγάνδα ότι προστατεύεται η λαϊκή πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς.


Όπως φαίνεται στη δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο ΘΕΜΑ το 71,8% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι δεν υπάρχει προστασία και ανάμεσά τους βρίσκεται και το 55,9% όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα μόνο το 18,7% φαίνεται να πείθεται από όσα ισχυρίζεται η κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς.
Την ίδια στιγμή το 62,8% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να ζητήσει ακύρωση της απόφασης για άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό οφείλεται σε πίεση της Αγκυρας. Ενώ ακόμη υψηλότερο (64,5%) είναι το ποσοστό όσων τάσσονται υπέρ της χορήγησης ασύλου και στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς. Θετικά απαντά και το 61,7% των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται να μην πείθονται από την προπαγάνδα που αφήνει να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να πρόκειται για πραξικοπηματίες. Οι άνδρες και οι πιο ηλικιωμένοι είναι περισσότερο θετικοί στην προστασία αυτών των ανθρώπων από την ελληνική πολιτεία.




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *