ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Οπαδοί του Πανιωνίου απαγορεύουν την προβολή της ταινίας «1968» στη Νέα Σμύρνη



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νέα Σμύρνη και έχει προκαλέσει αίσθηση και μας γυρίζει χρόνια πίσω.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας athensvoice.gr οι οπαδοί του Πανιωνίου «Πάνθηρες» απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας «1968» σε κινηματογράφο της περιοχής.

Αναλυτικά τo δημοσίευμα:

Την περασμένη εβδομάδα πήγαμε με παρέα στο «Σπόρτινγκ» στη Νέα Σμύρνη, για να δούμε την ταινία The Post. Περιμένοντας στο φουαγιέ του κινηματογράφου, ξεφύλλισα το φυλλάδιο με τις ταινίες «προσεχώς». Ανάμεσά τους και το «1968» του Τάσου Μπουλμέτη, με αναφορά την επική νίκη της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αντίπαλο την Σλάβια Πράγας και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού κυπέλλου για ελληνική ομάδα. Όμως, μας έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρχε η αντίστοιχη αφίσα, σε αντίθεση με τις άλλες ταινίες, στις προθήκες.

«Πότε θα ανέβει το 1968;» ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη του σινεμά. «Δεν θα την ανεβάσουμε», μας απάντησε. Η εξήγησή του για την απόφαση αυτή μας άφησε σύξυλους: Πριν από λίγες μέρες, εισέβαλε στο σινεμά μια ομάδα φανατικών οπαδών της ομάδας του Πανιωνίου. Οι Panthers -όπως αποκαλούνται- απείλησαν τον ιδιοκτήτη πως εάν τολμήσει να προβάλει την ταινία, θα κάνουν το σινεμά «καλοκαιρινό»!

Κι επειδή οι «Πάνθηρες» δεν αστειεύονται, ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε για βοήθεια στον Δήμαρχο. Η απάντηση που πήρε; Να μην μπλέξει με αυτούς, καλύτερα να μην ανεβάσει την ταινία γιατί θα έχει κακά ξεμπερδέματα!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *