ροή ειδήσεων

Τούρκος έσπασε το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας ερωτική πράξης το έκανε 22 ώρες



Ένας περίεργος διαγωνισμός διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στην Δανία στην πόλη Ροσκίλντε λίγο έξω από την Κοπεγχάγη. Ο διαγωνισμός είχε ως βασικό θέμα την μεγαλύτερη διάρκεια ασταμάτητου σεξ χωρίς να έχει σημασία πόσες φορές εκσπερμάτισε κάποιος.

Στον διαγωνισμός συμμετείχαν 74 ζευγάρια από όλο τον κόσμο και μάλιστα υπήρχαν και μόνες συμμετοχές που είχαν την επιλογή να διαλέξουν ζευγάρι πριν την εκκίνηση του διαγωνισμού.


Τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά για άντρες και γυναίκες με κορυφαία γυναίκα την Άννα Λιμπέσκοβα από την Ουκρανία η οποία εργάζεται ως στρίπερ στην Γερμανία που ξεπέρασε τις 24 ώρες δράσεις ενώ ολοκλήρωσε 4 φορές ενώ κορυφαίο άντρα τον Τούρκο Εζιέλ Χαμιόλογλου ο ποίος εργάζεται στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών στην χώρα του ο οποίος ξεπέρασε τις 22 ώρες δράσης αλλά εκσπερματώνονταν μόλις 2 φορές.



Οι διαγωνιζόμενοι δήλωσαν εξουθενωμένη μετά από τον διαγωνισμό αλλά όπως λένε ήταν μία άκρως απολαυστική και μοναδική εμπειρία γι αυτούς.

Ο διαγωνισμός είχε ώς περιορισμό οι διαγωνιζόμενοι να μην έχουν πάρει κανένα χημικό σκεύασμα παρά μόνο φυσικά συμπληρώματα τα οποία και υπήρχαν εντός του διαγωνισμού.

Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα έκαναν χρήση από τό ίδιο προϊόν το ποίος πωλείται και στην χώρα μας και μάλιστα είναι τόσο γνωστό που έχουν παρουσιαστεί και κρούσματα απομιμήσεων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι συμμετοχές ήταν πολύ περισσότερες από το αναμενόμενο αφού όπως δήλωσαν σε συνέντευξη που έδωσαν σε τοπικό κανάλι είχαν έρθει διαγωνιζόμενοί μέχρι και από την Αυστραλία.

Μάλιστα είναι σίγουρο ότι θέλουν να καθιερώσουν τον διαγωνισμό και να τον πραγματοποιούν κάθε χρόνο κάνοντάς τον θεσμό. Επίσης η επόμενη σκέψη τους είναι να γίνει ο διαγωνισμός με κοινό την επόμενη και η είσοδος θα γίνετε έναντι κάποιου εισιτηρίου.



Ωστόσο μερίδα της τοπικής κοινωνίας μετά το πέρας του διαγωνισμού και αφού είδε την έκταση που πήρε η είδηση αντιδρά και ζητάει την απαγόρευσή του διαγωνισμού Στον αντίποδα η τοπική εξουσία έχει αντίθετη άποψη και χαιρετίζει την ιδέα ως πρωτότυπη και μάλιστα είναι απόλυτα σύμφωνη σε οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει την επισκεψημότητα της πόλης από τουρίστες.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *