ροή ειδήσεων

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ALDEMAR ΣΤΗ ΡΟΔΟ



Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων Ρόδου εκφράζει την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους και στο Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία «Amilia Mare» και«Paradise Village» Ρόδου, που αγωνίζονται ενάντια στις απολύσεις που προχωρά η εργοδοσία.


Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις που έκανε ο όμιλος «Aldermar»



Ο συγκεκριμένος όμιλος έχει εξαπολύσει κυνηγητό στους εργαζόμενους, ειδικά στους πιο πρωτοπόρους και μέλη του σωματείου με εκβιασμούς για να διαγραφούν από το σωματείο, εξώδικα κλπ.

Αποκορύφωμα οι 6 απολύσεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ανάμεσα τους βρίσκεται και μια έγκυος γυναίκα!

Είναι η εξέλιξη από το διαρκές κυνηγητό που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι από την εργοδοσία!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στα ξενοδοχεία του ομίλου, να συσπειρωθούν στο σωματείο τους, και να παλέψουν σαν μια γροθιά.



Συνάδελφοι, Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για στάση αναμονής και να δούμε. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να περιμένετε μοιρολατρικά να σας ανακοινώσουν ποιος θα είναι ο επόμενος. Πόσα και ποια δικαιώματα θα χάσετε.

Όμως δεν είναι ανίκητοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι η βελτίωση των όρων και των συνθηκών εργασίας. Δεν μπορούμε οι εργαζόμενοι να αποδεχτούμε τη σημερινή άσχημη πραγματικά κατάσταση.! Να αποδεχτούμε δηλαδή όσα έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια.

Η οργάνωση του αγώνα για δουλειά με δικαιώματα μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς είναι η μόνη λύση για να μπορέσουμε να ζήσουμε εμείς, οι οικογένειές μας, τα παιδιά μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη. Σε τι συνθήκες θα δουλέψουν οι επόμενοι, τα ίδια μας τα παιδιά, αν εμείς συμβιβαστούμε με όλη αυτή την επίθεση;

Το σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων Ρόδου βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του “Amilia Mare” και “Paradise Village’’ και θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις τους για να αποσυρθούν οι απολύσεις των συναδέλφων».



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *