ροή ειδήσεων

Πούλησε τον Γκρίφιν στη Ζενίτ ο Κολοσσός!



Με την φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος αποχώρησε από τον Κολοσσό Ρόδου έχοντας 15.9 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο την φετινή σεζόν στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ των Ροδιτών:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την παραχώρηση του Μάλκολμ Γκρίφιν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αν και ήταν σύντομο το διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ο Μάλκολμ απέδειξε πως είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας, επιδεικνύοντας ήθος και δείχνοντας καθημερινά όρεξη να συνεργαστεί και να δουλέψει. Το γεγονός της αποχώρησής του μας λυπεί, αλλά από την άλλη μας γεμίζει με τιμή και υπερηφάνεια, καθώς άλλος ένας παίκτης μας πήρε την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο, φορώντας τη θαλασσί φανέλα. Οπότε, όπως συνηθίζει να πράττει ο Κολοσσός σε ανάλογες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή, δεν ήταν διατεθειμένος να του κλείσει την πόρτα και γι’ αυτό αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ρωσικής ομάδας.

Σύσσωμο το ΔΣ της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μάλκολμ για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *