ροή ειδήσεων

Γκλέτσος: Μπαρουτοκαπνισμένος ο Τσίπρας, τον προτιμώ από τον Μητσοτάκη



Την προτίμησή του στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρας, σε σχέση με αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω και της αριστερής του καταγωγής -όπως είπε- εξέφρασε μέσω τηλεοπτικών του δηλώσεων ο Απόστολος Γκλέτσος. Παρόλα αυτά, ο δήμαρχος Στυλίδας τόνισε ότι εκτιμά και τους δύο πολιτικούς ηγέτες.

Ωστόσο, την ίδια άποψη δεν εξέφρασε και για τον Κώστα Μπακογιάννη, για τον οποίον είπε ότι «πρόκειται για την προσωποποίηση της πολιτικής ιδιοτέλειας, της αφλογιστίας και της αχρηστίας», προαναγγέλλοντας ότι θα κατέβει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές να διεκδικήσει το χρίσμα που εκείνος κατέχει.

Αρχικά, με τις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στο Σκοπιανό ζήτημα: «Νομίζω ότι πρέπει να κλείσει το θέμα εδώ και να το δούμε αργότερα, μετά από 10-,15, 20 χρόνια. Αν το δούμε καθαρά τεχνοκρατικά, το όνομα Μακεδονία θα είναι κακό να το πάρουν».

Για να συμπληρώσει επί του θέματος ότι «η αντιπολίτευση στην Ελλάδα πάντα πολιτεύεται μικροπολιτικά. Αυτό κάνει και σήμερα. Ποτέ σε εθνικά θέματα δεν είχαμε μια γραμμή, που έπρεπε να έχουμε».

Ο δήμαρχος Στυλίδας, παίρνοντας δεδομένα και από τον δήμο του, ανέφερε ότι παρατηρεί μικρά, αλλά θετικά σημάδια για το μέλλον. «Βλέπουμε μέρα με τη μέρα να δίνονται πράγματα. Έναν θετικό ορίζοντα. Μας παίρνουν τηλέφωνα από τα υπουργεία και μας λένε τι χρειαζόμαστε. Είναι μικρά πράγματα, αλλά είναι θετικά».

Στη συνέχεια ο δημοφιλής ηθοποιός τόνισε ότι οι τοπικοί βουλευτές προάγουν τη λογική «μην δυναμώσω πολύ τον δήμαρχο και μου πάρει τη θέση». Για να τονίσει στη συνέχεια ότι «θα κατέβω στην περιφέρεια. Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας».

Μάλιστα, παρουσιάστηκε και αισιόδοξος, καθώς «με όλα αυτά που έχει κάνει ο κ. Μπακογιάννης και μόνος του να κατέβει, θα χάσει. Πρόκειται για την προσωποποίηση της πολιτικής ιδιοτέλειας, της αφλογιστίας και της αχρηστίας. Δεν έχει κάνει τίποτα».

Όσον αφορά την πιθανότητα διεξαγωγής εθνικών εκλογών, εκτίμησε ότι «και η αντιπολίτευση δεν θέλει εκλογές». Για να ερωτηθεί στη συνέχεια ποιον μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη προτιμά. «Είναι δύο εξαιρετικοί νέοι άνθρωποι. Δεν σας κρύβω, λόγω του ότι είναι μπαρουτοκαπνισμένος πια, πλέον πάρα, πάρα πολύ και έχει δείξει ωραία σημάδια και επειδή η καταγωγή μου είναι αριστερή, Τσίπρα. Χωρίς να λέω κάτι κακό για τον Μητσοτάκη».

Δείτε τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *