επικαιρότητα

Προβολή της Αστυπάλαιας σε Αθήνα και ΒρυξέλλεςΜε τα κάλαντα της Αστυπάλαιας, με τοπικούς χορούς και με αντιπροσωπευτικά εδέσματα υποδέχτηκε η αποστολή του Δήμου τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης που οργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 6 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Η πρωτοβουλία ήταν των Ευρωβουλευτών κ.κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, Αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου και Στέλιου Κούλογλου σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο, με σκοπό την προβολή Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων εθίμων της Ελλάδας.

Ο Δήμος Αστυπάλαιας ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση και με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κυρία Μαρία Καμπούρη βρέθηκε στη βελγική πρωτεύουσα όπου, παράλληλα, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες επαγγελματικές επαφές για την προβολή του νησιού.

Με επαγγελματικές συναντήσεις ολοκληρώθηκε και η συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση GREEK TOURISM EXPO από 8 έως 10 Δεκεμβρίου στο METROPOLITAN EXPO του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Πλαισιώνοντας το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι εκπρόσωποι του Δήμου, πέρα από τη διανομή του υλικού προβολής στους επισκέπτες, πραγματοποίησαν σειρά διμερών συναντήσεων με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από αγορές του εξωτερικού που, κατά κοινή ομολογία κρίθηκαν ως εποικοδομητικές.


ΠΗΓΗ www.money-tourism.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά