ροή ειδήσεων

Άφησαν τα έδρανα και… κλώτσησαν την μπάλα οι δικηγόροι Σερρών και Ρόδου



Σε έναν αγώνα… διαφορετικό από τους άλλους η ποδοσφαιρική ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Σερρών νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-1 την ομάδα του δικηγορικού συλλόγου της Ρόδου.

Για εκατόν είκοσι λεπτά οι δικηγόροι Σερρών και Ρόδου άφησαν τα… έδρανα και ξεδίπλωσαν στο γήπεδο του Νέου Σουλίου το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο στα πλαίσια του πανελλήνιου κυπέλλου δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος. Αφού πρώτα οι δύο ομάδες πήραν θέση στο… ακροατήριο, το παιχνίδι ξεκίνησε και επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις σε όλους όσοι το παρακολούθησαν. Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πάθος, ένταση, ανατροπές (η Ρόδος προηγήθηκε 1-3 αλλά οι Σερραίοι ισοφάρισαν σε 3-3) και πολλά γκολ.Το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο ξεδίπλωσαν οι Σερραίοι δικηγόροι

Στην κανονική διάρκεια του, στα ενενήντα λεπτά, οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, ακολούθησε η παράταση, στην όποια δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην… εξωδικαστική λύση, δηλαδή στα πέναλτι όπου οι Σερραίοι δικηγόροι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και πήραν τη νίκη με 4-1. Μετά το τέλος του αγώνα, κι ενώ κανένας δεν άφησε υπονοούμενα για το πώς το 1-3 έγινε 3-3 (υπό το φόβο μιας μήνυσης) οι παίκτες των δύο ομάδων οδηγήθηκαν σε ταβέρνα του Νέου Σουλίου αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός ενώνουν και δημιουργούν φιλίες.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *