ροή ειδήσεων

«Ανάσα στην κοινωνία το ειδικό τιμολόγιο έκπτωσης ηλεκτρικού ρεύματος»



«Ανάσα» στην κοινωνία δίνει το ειδικό τιμολόγιο έκπτωσης ηλεκτρικού ρεύματος υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης.

«Το ειδικό τιμολόγιο έκπτωσης ηλεκτρικού ρεύματος προς όλους τους παρόχους, είτε είναι η ΔΕΗ, είτε είναι ιδιωτικές εταιρείες, άρα λοιπόν αφορά όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν επιλέξει» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Η τροπολογία είναι μέσα στο νομοσχέδιο για τις ενεργειακές κοινότητες, το οποίο -όπως είπε ο κ. Καρυπίδης- σήμερα αναμενόταν να συζητηθεί στη Βουλή, ωστόσο, η συζήτησή του μεταφέρθηκε την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη ή Τετάρτη).

«Με την ψήφισή του (σ.σ. του νομοσχεδίου), θα αποτελεί νόμο του κράτους, άρα θα έχουμε την άμεση εφαρμογή από 1/1/2018. Άρα λοιπόν, από τις αρχές του 2018, θα ισχύει η έκπτωση 30% σε πρώτη φάση για όλα τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης (Αρκαδίας)», επισήμανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *