ροή ειδήσεων

Δύο υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων απασχολούν τη Ρόδο



Στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Ρόδου θα καθίσει ένας 17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος σε ηλικία 15 ετών φέρεται να βίασε μια 13χρονη συμμαθήτρια του.


Ο κατηγορούμενος φέρεται την 7η ή 8η Δεκεμβρίου 2015 σε Γυμνάσιο της δυτικής πλευράς του νησιού να πήρε την τσάντα της συμμαθήτριάς του, τρέχοντας προς την σκάλα, που οδηγεί στην ταράτσα του σχολείου με σκοπό να την παρασύρει στο συγκεκριμένο σημείο.

Όταν έφτασαν στο πλατύσκαλο, πριν την ταράτσα, φέρεται να την έριξε με την βία στο έδαφος και εκεί να ασέλγησε σε βάρος της.

Τελικά το κορίτσι κατάφερε να πάρει την τσάντα της και να φύγει τρέχοντας.

Ο ίδιος εξεταζόμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι η συμμαθήτριά του είχε προκαλέσει με φωτογραφίες της τους συμμαθητές της.

Ως συνήγορος πολιτικής αγωγής παρίσταται ο δικηγόρος κ. Άκης Δημητριάδης.

Στο μεταξύ αύριο θα ξεκινήσει ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας η διερεύνηση καταγγελίας για σεξουαλική εκμετάλλευση της αθωότητας ενός 8χρονου παιδιού από τον 17χρονο πνευματικό της πατέρα και εξάδελφό της.

Για την υπόθεση έχει υποβληθεί μήνυση από τους διαζευγμένους γονείς της ανήλικης και αντίθετη μήνυση εις βάρος του πατέρα και ενός παιδοψυχολόγου από τον πατέρα του φερόμενου ως δράστη.

Οι καταγγελίες των γονέων φέρονται να ενισχύονται από πραγματογνωμοσύνη, που διενήργησε για λογαριασμό τους, ψυχολόγος.

Η μητέρα της ανήλικης διαπίστωσε μια μεταστροφή της κόρης της στις καθημερινές της συνήθειες και συγκεκριμένα μια απροθυμία στο να επισκέπτεται την κατοικία του νονού της, παρότι συνήθιζε να παίζει εκεί με τον μικρότερο εξάδελφό της.

Επιπλέον το παιδί φέρεται να ζητούσε να φύγει από το νησί για να επισκεφθεί σ’ άλλο τον πατέρα της.

Μόλις πρόσφατα κι ενώ βρισκόταν στην οικία του τελευταίου με δύο παιδάκια κι έπαιζαν, η 8χρονη φέρεται να τους πρότεινε να παίξουν ένα παιχνίδι που παίζει με το νονό τους και στην πορεία οι οικείοι τους ενημερώθηκαν ότι τα ανήλικα έπαιζαν γυμνά.

Τότε το 8χρονο κορίτσι, διηγήθηκε στους γονείς του, ότι ο 17χρονος νονός του, όταν βρισκόταν στην οικία του, απομάκρυνε από κοντά τους τον μικρό αδελφό του και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η 8χρονη μάλιστα φέρεται να διηγήθηκε στους γονείς της ότι ο ίδιος είχε επιχειρήσει να ασελγήσει και στην κατά λίγα χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της.

Την οικογένεια της ανήλικης εκπροσωπούν οι δικηγόροι κ.κ. Κώστας και Γιώργος Κυπραίος.

Στον αντίποδα ο καταγγελλόμενος προχώρησε στην υποβολή μηνύσεως, για την οποία διενεργείται ήδη προκαταρκτική έρευνα από τον Πταισματοδίκη, εις βάρος του πατέρα μηνυτή και της παιδοψυχολόγου.

Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας τέλεσε το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης και η παιδοψυχολόγος το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή καταμήνυση.
eleftheriaonline.gr
Πηγή: dimokratiki

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *