ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Ελάφι» ο Φάμπιο



Στο δυναμικό της Ρόδου εντάχτηκε ο Φάμπιο Ταβάρες, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση των «ελαφιών».

Μεταγραφή αριθμός νούμερο δύο για την Ρόδο που ενέταξε, στο ρόστερ της έναν παίκτη με παραστάσεις από την Super League Σουρωτή, αλλά και από την Football League.


Ο λόγος φυσικά για τον Πορτογάλο επιθετικό Φάμπιο Ταβάρες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Πόντου στον οποίο και ανήκε.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο παίκτης ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των «πρασίνων», την φανέλα των οποίων θα φορά μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες. Ο Πορτογάλος επιθετικός γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1988, στα ελληνικά γήπεδα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2012,
όταν και αγωνίστηκε για λογαριασμό των Χανίων, την επόμενη περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ ακολούθησε η θητεία του στη Super League, όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ατρόμητο Αθηνών και
στην Κέρκυρα. Τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του ήταν ο Απόλλων Πόντου.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Φάμπιο Ταβάρες, του εύχεται καλή επιτυχία και επαναλαμβάνει την πάγια δέσμευσή της να κάνει ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να δημιουργήσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *