ροή ειδήσεων

Τρίωρη κατάληψη του ΕΦΚΑ Ρόδου



Σε συμβολική τρίωρη κατάληψη, προχώρησαν σήμερα, οι εργαζόμενοι στο περιφερειακό κατάστημα του ΕΦΚΑ στη Ρόδο, στα πλαίσια πανελλήνιας κινητοποίησης. Στόχος είναι να αναδειχθεί το μείζον θέμα υγιεινής που βιώνουν όσοι εργάζονται στον ΕΦΚΑ , που καθημερινά δέχεται πλήθος κόσμου.
Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για καταστάσεις που «δεν έχουν προηγούμενο», καταγγέλλοντας πως μόνοι τους προσπαθούν να καθαρίσουν τους χώρους, αγοράζοντας μάλιστα και τα υλικά καθαρισμού.
Από την αρχή του νέου έτους, σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού στους Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) «ο ΕΦΚΑ αδυνατεί πλέον να ανταποκριθεί και να διεκπεραιώσει ακόμη και στοιχειώδεις λειτουργίες, όπως τη διευθέτηση του ζητήματος της καθαριότητας των εργασιακών χώρων μέσω της έγκαιρης ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών.
Οπως είπε στο σταθμό μας ο πρόεδρος των Υπαλλήλων Ανδρέας Διαμαντής «η κατάσταση υγιεινής στους χώρους εργασίας να είναι άθλια, απαράδεκτη αλλά και επικίνδυνη για την υγεία των εργαζόμενων, ενώ η αντιμετώπιση και τα σχόλια από το συναλλασσόμενο κοινό κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι για τη συνολική εικόνα του Οργανισμού.

ΕΡΤ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *