ροή ειδήσεων

Συνεχίζεται η μάχη του πατέρα μετά το πολύνεκρο τροχαίο – «Έχει δρόμο ακόμα»!



Σχεδόν δύο εβδομάδες τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και όλοι εύχονται να τα καταφέρει γιατί έχει να φροντίσει την ανήλικη κόρη του που έμεινε χωρίς μάνα και αδελφή...

Ο 47χρονος πατέρας της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στις 3 Ιανουαρίου από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, νοσηλεύεται για 12η ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου παλεύοντας για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα στο ekriti ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννης Φανουργιάκης, ο 47χρονος συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή γι’αυτό και παραμένει σε καταστολή. «Έχει δρόμο ακόμα» σχολίασε ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ και συμπλήρωσε πως «οι γιατροί έχουν πολλά να κάνουν για να αντιμετωπίσουν τα οροπεδικά τραύματα που έχει υποστεί».

Το τροχαίο που συγκλόνισε την Ελλάδα και που στάθηκε η αιτία να έρθουν και δημοσιογράφοι εκτός Κρήτης για να καλύψουν το τραγικό αυτό συμβάν, έγινε το βροχερό μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου.

Δύο αυτοκίνητα, το ένα με κατεύθυνση το Ηράκλειο και το άλλο με κατεύθυνση το Ρέθυμνο, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Η συνέχεια, δυστυχώς, είναι γνωστή…

Πηγή: ekriti.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *