ροή ειδήσεων

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο – Κρατικό λαχείο κλήρωση: ΟΛΟΙ οι τυχεροί αριθμοί



Κρατικό Λαχείο – Πρωτοχρονιάτικο λαχείο 2017: Σήμερα, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 η μεγάλη κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου λαχείου που μοιράζει μέχρι και 3.000.000 ευρώ. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση.

Σήμερα, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση για το Κρατικό Λαχείο – Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο 2017. Το κέρδος όλης της πεντάδας που συμπεριλαμβάνει τα κέρδη του πρώτου λαχνού είναι 3.000.000 ευρώ! Το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, γνωστό και ως Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης, θεσπίστηκε το 1967, σε αντικατάσταση του «Λαχείου Συντακτών». Κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο, τον Δεκέμβριο, και κληρώνει την τελευταία ημέρα του χρόνου. Πρωτοχρονιάτικο Κρατικό λαχείο – 31 Δεκεμβρίου 2017 – αποτελέσματα 51ης κλήρωσης: Ο τυχερός λαχνός της 18ης σειράς με τον αριθμό 29735 κερδίζει 2.000.000 ευρώ! Κρατικό Λαχείο – Πρωτοχρονιάτικο λαχείο 2017: Δείτε εδώ όλους τους τυχερούς αριθμούς. kratiko2017-prwtoxroniatiko

Κάθε γραμμάτιο κοστίζει 5 ευρώ. Τα γραμμάτια του Λαχείου κυκλοφορούν σε σειρές των 100.000 γραμματίων που κάθε μια φέρει αριθμούς από 1 ως 100.000. Κάθε χρόνο τυπώνεται σε σειρές των 100.000 γραμματίων. Μοιράζει στους τυχερούς άνω του 55% των ακαθαρίστων εισπράξεών του. Τα Καθαρά Έσοδα από αυτό το λαχείο παραχωρούνται στο Κράτος. Το κέρδος του Μεγάλου Λαχνού (του πρώτου αριθμού που κληρώνεται και αντιστοιχεί σε ένα γραμμάτιο) είναι γνωστό και ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ. Το κέρδος όλης της πεντάδας που συμπεριλαμβάνει τα κέρδη του πρώτου λαχνού είναι 3.000.000 ευρώ. Όροι Συμμετοχής στο Πρωτοχρονιάτικο λαχείο

Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Κρατικού Λαχείου Κοινωνικής Αντίληψης πραγματοποιείται με τη νόμιμη απόκτηση ενός Λαχνού, υπό τον όρο της προγενέστερης ή ταυτόχρονης καταβολής της ονομαστικής αξίας αυτού. Απαγορεύεται η συμμετοχή στο παίγνιο του Κρατικού Λαχείου σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Κάθε Λαχνός συμμετέχει αποκλειστικά στην Κλήρωση για την οποία εκδόθηκε. Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Κρατικού Λαχείου Κοινωνικής Αντίληψης συνεπάγεται την, εκ μέρους του Παίκτη, πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας, του Κανονισμού Κρατικών Λαχείων, του παρόντος Κανονισμού, των όρων και προϋποθέσεων που θέτει κάθε φορά η Ε.Ε.Ε.Π., καθώς και των όρων της Σύμβασης Προσχώρησης.

Πρωτοχρονιάτικο λαχείο – Διαδικασία κλήρωσης

Η Γενική Κλήρωση διενεργείται μέσω ενός συστήματος έξι κληρωτίδων, που αποτελείται από ανεξάρτητα στοιχεία ή/και ανεξάρτητους τροφοδότες. Η Γενική Κλήρωση πραγματοποιείται με παράλληλες ή διαδοχικές κληρώσεις ως εξής:

Στην πρώτη κληρωτίδα τοποθετούνται δέκα (10) σφαιρίδια που στο καθένα από αυτά αναγράφεται ένα από τα ψηφία 0 έως και 9 και αντιστοιχεί στη δεκάδα της χιλιάδας του αριθμού που κληρώνεται. Στην δεύτερη κληρωτίδα τοποθετούνται δέκα (10) σφαιρίδια που στο καθένα από αυτά αναγράφεται ένα από τα ψηφία 0 έως και 9 και αντιστοιχεί στη χιλιάδα του αριθμού που κληρώνεται.
Στην τρίτη κληρωτίδα τοποθετούνται δέκα (10) σφαιρίδια που στο καθένα από αυτά αναγράφεται ένα από τα ψηφία 0 έως και 9 και αντιστοιχεί στην εκατοντάδα του αριθμού που κληρώνεται. Στην τέταρτη κληρωτίδα τοποθετούνται δέκα (10) σφαιρίδια που στο καθένα από αυτά αναγράφεται ένα από τα ψηφία 0 έως και 9 και αντιστοιχεί στη δεκάδα του αριθμού που κληρώνεται. Στην πέμπτη κληρωτίδα τοποθετούνται δέκα (10) σφαιρίδια που στο καθένα από αυτά αναγράφεται ένα από τα ψηφία 0 έως και 9 και αντιστοιχεί στη μονάδα του αριθμού που κληρώνεται. Στην έκτη κληρωτίδα τοποθετούνται τόσα σφαιρίδια όσα και οι Σειρές των Λαχνών που κυκλοφορούν. Κάθε σφαιρίδιο αναγράφει έναν μοναδικό διακριτό αριθμό, από 01 έως τον αριθμό που είναι ο συνολικός αριθμός των Σειρών των Λαχνών που κυκλοφορούν.

Η κλήρωση και οι λαχνοί στο πρωτοχρονιάτικο λαχείο

Οι πέντε (5) μονοψήφιοι αριθμοί, με τη σειρά που αναδεικνύονται από τα σφαιρίδια των κληρωτίδων των παραγράφων i έως v, σχηματίζουν ένα μοναδικό πενταψήφιο αριθμό. Ο αριθμός που φέρει το σφαιρίδιο που εξάγεται από την έκτη κληρωτίδα, αντιστοιχεί σε μία από τις Σειρές που έχουν κυκλοφορήσει οι Λαχνοί. Ο Λαχνός που φέρει τον παραπάνω πενταψήφιο αριθμό και τον αριθμό της Σειράς, είναι ο πρώτος Λαχνός του Πίνακα Κερδών. Σε περίπτωση, κατά την οποία ο πρώτος Λαχνός της Κλήρωσης δεν έχει διατεθεί, η Κλήρωση επαναλαμβάνεται ως προς τη Σειρά. Μετά την κλήρωση του πρώτου Λαχνού προκύπτουν αυτόματα, χωρίς διαδικασία κλήρωσης, ο δεύτερος, τρίτος, τέταρτος και πέμπτος Λαχνός. Αυτοί είναι οι υπόλοιποι τέσσερεις (4) Λαχνοί της ίδιας Πεντάδας και της ίδιας Σειράς, στην οποία ανήκει ο πρώτος Λαχνός.

Αφού αναδειχθούν οι Λαχνοί που κληρώνονται, σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους, και μετά την ανάγνωση των αριθμών και της Σειράς στην οποία ανήκουν, τα σφαιρίδια επαναφέρονται στις κληρωτίδες. Ακολουθεί κλήρωση για την ανάδειξη των επόμενων Λαχνών, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των Λαχνών, που καθορίζεται στο Σύστημα Διανομής Κερδών. Εάν εξαχθεί αριθμός που αντιστοιχεί σε Λαχνό που κληρώθηκε ήδη, η κλήρωση επαναλαμβάνεται ως προς τον αριθμό. Επίσης, εάν σχηματισθεί ο αριθμός 00000 θεωρείται ότι κληρώθηκε ο αριθμός 100.000. Φορολογία Κερδών στο Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

Τα κέρδη φορολογούνται ως εξής: Κέρδος έως 100 ευρώ: αφορολόγητο. Κέρδος από 100,01 ευρώ έως 1.000 ευρώ: φόρος κερδών 10% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 100 ευρώ). Κέρδος από 1.000,01 ευρώ και άνω: φόρος κερδών 15% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 100 ευρώ). Οι ανωτέρω φόροι παρακρατούνται άμεσα, κατά την καταβολή των κερδών στον κάτοχο του Λαχνού.



Πηγή: www.newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *