ροή ειδήσεων

Αθεόφοβοι: Έκρυβαν την κοκαΐνη πίσω από την εικόνα της Παναγίας



Συνελήφθη ένα ζευγάρι για κατοχή, νόθευση και τυποποίηση ναρκωτικών με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στον Πειραιά - Είχε φτιάξει ειδική κρύπτη των ναρκωτικών πίσω από την εικόνα της Παναγίας μέσα στο σπίτι του


Δεν είχε τον… Θεό του ένα ζευγάρι από την Αλβανία, το οποίο έκρυβε ναρκωτικά σε ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στο σπίτι του, πίσω από την εικόνα της Παναγίας.


Ο 44χρονος αλβανικής καταγωγής και η 33χρονη βορειοηπειρώτισσα συνελήφθησαν το Σάββατο στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών (και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά) επετεύχθη ο εντοπισμός ζευγαριού και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το διαμέρισμα στον Πειραιά, όπου διέμεναν οι κατηγορούμενοι, χρησιμοποιείτο ως χώρος νόθευσης, επανατυποποίησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών και πρακτικά είχε διαμορφωθεί σαν εργαστήριο ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης και ηρωίνης.

Από τις διενεργηθείσες έρευνες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε τοίχο εντός του διαμερίσματος πίσω από την εικόνα της Παναγίας, καθώς και σε αποθήκη, που διατηρούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης περισσότερη του ενός κιλού, ποσότητα ηρωίνης βάρους 19,9 γραμμαρίων, νοθευτική ουσία κοκαΐνης σε μορφή βράχου βάρους τεσσάρων κιλών και νοθευτική ουσία ηρωίνης, βάρους σχεδόν ενάμιση κιλού.



Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 12.560 ευρώ, ΙΧ αυτοκίνητο, υδραυλική πρέσα, δύο μεταλλικά καλούπια και μεταλλική πλάκα, δύο ζυγαριές ακριβείας, πέντε κινητά τηλέφωνα, πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.






SHARE:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *