ροή ειδήσεων

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα από το Σύλλογο Ποντίων Ρόδου



Ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής», συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο, διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα.


Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 20:00, στο κινηματοθέατρο «Μετροπόλ», τιμώντας τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα.

Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, σύμφωνα με το Σύλλογο, έδωσε με μεγάλη χαρά την άδειά του να ερμηνευτούν τραγούδια του προς ενίσχυση του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου.

Τη συναυλία πλαισιώνουν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες της Ρόδου όπως ο Κυριάκος Κωνσταντάκης (επιμέλεια συναυλίας, ακορντεόν), ο Βαγγέλης Μάνδηλας (πιάνο), ο Βασίλης Ζαχαρίου (μπάσο), ο Εμίλ Πολυμένωφ (κιθάρα), ο Στάθης Μπανούτσος (κρουστά), ο Νεκτάριος Κωνσταντάκης (βιολί), ο Πέτρος Πέτρου (μπουζούκι), ο Δημήτρης Κωστομοίρης (μπουζούκι), ο Γιώργος Καρπαθάκης (μπουζούκι), ο Δημήτρης Κατσουράκης (ακορντεόν), ο Ανδρέας Στεφάνου, η Νομική Στάππα, ο Μανώλης Καμπούρης και Μαρία Βογιατζή (τραγούδι), καθώς και η ορχήστρα του μουσικού σχολείου Ρόδου υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Μάνδηλα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *