ροή ειδήσεων

Έκανε μήνυση στον Προκόπη Παυλόπουλο – Τι ζητάει η γυναίκα που πήγε σε αστυνομικό τμήμα!



Η μήνυση κατατέθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Αμαλιάδας στην Ηλεία. Στο στόχαστρο της γυναίκας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος...


Σε υποβολή μήνυσης κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, προχώρησε μία γυναίκα, κάτοικος Αμαλιάδας στην Ηλεία.

Η γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, συνοδευόμενη από έναν 50χρονο ο οποίος δεν κατάγεται από την Ηλεία και ζήτησε να υποβάλλει μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και έκανε τελικά.

Τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας που την συνόδευε δεν ανέφεραν την πολιτική τους τοποθέτηση και δήλωσαν «αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες της κρίσης».

Ωστόσο, εκατοντάδες μηνύσεις έχουν υποβληθεί από πέρυσι σε διάφορες περιοχές της χώρας από οπαδούς του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα.

Οι μηνύσεις αφορούν τη θέσπιση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τον νόμο 4389/2016, πίσω από τον οποίο οι οπαδοί του Σώρρα θεωρούν ότι έχει εξυφανθεί συνωμοσία για να πτωχεύσει η χώρα και να καταλυθεί η Δημοκρατία.

Με αυτό το σκεπτικό υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να συλληφθεί πάραυτα και να καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία.

Η μήνυση που υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υποβληθούν και άλλες με το ίδιο σκεπτικό.

Πηγή: patrisnews.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/18 01:02

    ΑΥΤΗ Η Α.Α.Δ.Ε. ΜΟΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ,ΓΙΟΥΓΚΕΡ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Κ.Λ.Π.-ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-- ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2015 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ --ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ κ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.-ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.-ΓΙΑΤΙ 4. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.-ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.-ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ.-ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΣΤΩΝ.-ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *