ροή ειδήσεων

Το CNN Travel «ψηφίζει» Νάξο και Πάτμο



Το CNN Travel σημειώνει ότι η Νάξος αλλά και η Πάτμος, που ανήκει στα Δωδεκάνησα, διαθέτουν εξαίρετες ακτές και αξιοπρόσεκτες ομορφιές που μπορούν να κερδίσουν κάθε επισκέπτη



Ψήφο εμπιστοσύνης στη Νάξο και την Πάτμο δίνει το CNN Travel στους υποψήφιους ταξιδιώτες για το 2018. Σε άρθρο του για τους 12 προορισμούς παγκοσμίως που ίσως οι ταξιδιώτες θα θελήσουν να αποφύγουν, η Σαντορίνη συγκαταλέγεται σε αυτούς, όπου ο συνωστισμός των τουριστών, ειδικά τη θερινή περίοδο, θέτει σε κίνδυνο τη γοητεία του μοναδικού νησιού μας και τελικά να αποτρέψει υποψήφιους τουρίστες να την επισκεπφούν. Την ίδια στιγμή το CNN Travel σημειώνει ότι η Νάξος αλλά και η Πάτμος, που ανήκει στα Δωδεκάνησα, διαθέτουν εξαίρετες ακτές και αξιοπρόσεκτες ομορφιές που μπορούν να κερδίσουν κάθε επισκέπτη.

Η Νάξος αποτελεί το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος, διαθέτει υπέροχους μεσαιωνικούς οικισμούς και παραδοσιακά χωριά που κρατούν ψηλά την παράδοσή τους. Οι Τρίποδες, το Φιλότι και η Απείρανθος σας προσκαλούν να γνωρίσετε την ομορφιά τους. Η Πάτμος – το νησί της Αποκάλυψης ή Ιερουσαλήμ του Αιγαίου – όπως διεθνώς αποκαλείται, αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό που συνδυάζει τον μυστικισμό και την κατάνυξη με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που κάθε αρχοντική γωνιά της προσφέρει, καλώντας σας σε ένα ταξίδι ατελείωτων και ποικίλων εμπειριών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *