ροή ειδήσεων

Eπίθεση Τράγκα Σε Τσίπρα: «Χουνταίο, Απριλιανάκι Και Φασίστα – Δολοφόνε»



«Χουνταίο, απριλιανάκι και φασίστα» χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον Αλέξη Τσίπρα σ’ ένα από τα γνωστά του ξεσπάσματα ο Γιώργος Τράγκας. Ο δημοσιογράφος επιδόθηκε σ’ ένα κρεσέντο κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης παρομοιάζοντάς τους αντίστοιχα με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη χούντα.

«Είμαστε πιόνια στον γ’ παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται. Στην Ελλάδα έχουμε χούντα με πρωτεργάτη τον χουντικό Τσίπρα. Νιώσαμε μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ, πως πρέπει να βγούμε στο δρόμο με τα όπλα στα χέρια για να σώσουμε τη λαβωμένη από τις ξένες δυνάμεις πατρίδα μας.» δήλωσε.

«Οι απριλιανοί της εποχής που ξεπουλάνε την Ελλάδα, οι δολοφόνοι, πήραν βασικές εντολές χθες στο Eurogroup να κάνουν 40 χιλιάδες πλειστηριασμούς τον χρόνο… Δολοφόνοι, απριλιανοί φασίστες, σκοτώνουν την ελληνική κοινωνία και ξεπουλάνε εθνικά θέματα […]. Επαγρυπνείτε σε όλη τη χώρα να είστε σε συναγερμό», βροντοφώναζε από το μικρόφωνο ο Τράγκας.

«Να διαδηλώσουμε ενάντια στους φασίστες, στη χούντα, σε ασπάλακες (σ.σ τυφλοπόντικες) που προωθούν τον θάνατο της ελληνικής κοινωνίας με ψυχρότητα εκτελεστών και δημιουργούν συνθήκες διαμελισμού του κράτους», συνέχισε το ίδιο γραφικά και τσιριχτά ο δημοσιογράφος ο οποίος παρεμπιπτόντως «αποθεώθηκε» στο συλλαλητήριο για το «μακεδονικό» στη Θεσσαλονίκη.


«Δεν το λέω εγώ, το γράφουν οι ξένοι», είπε ο Τράγκας μετά στράφηκε και κατά Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντας των, πάντα επικαλούμενος «φίλους» του, «λίγο» και «ελάχιστο»

«4 Φεβρουαρίου είναι η ημερομηνία της ζωής σας. Μια ψυχή, ένα σώμα, ένα έθνος, μια καρδιά, μια γλώσσα, μια ιστορία», συνέχισε και κάπου εκεί έπρεπε να συμπεριλάβει και το διαφημιστικό μήνυμα μέσα στο λόγο του.

«Όλα τα μηνύματά σας εδώ. Εάν δεν θυμάστε τα τηλέφωνα, τότε «….», το καλύτερο πρωινό» είπε ο Τράγκας.

Ο Τράγκας ξεκίνησε να παρομοιάζει τον Τσίπρα με τον χουντικό Παπαδόπουλο. «Αυτά έκανε αγορίνα μου ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Τι κάνεις εσύ παπαδουλάκι μου Τσιπράκι; Ό,τι έκανε ο Παπαδόπουλος. Μαζεύεις τα λεφτά των ελλήνων στους πληστειριασμούς, όπως μάζευτε τα σιτηρά και τις σοδιές των πατριών ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Ο Τσίπρας είναι απριλιανάκι, το παίζει αριστερά είναι καρμπόν όμως. Ό,τι έλεγαν οι απριλιανοί».

Ακούστε το ηχητικό:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *