ροή ειδήσεων

Eurogroup: «Πράσινο φως» για τη δόση των 6,7 δισ. ευρώ


Με θερμό κλίμα υποδέχτηκε το Eurogroup την εφαρμογή της πλειονότητας των προαπαιτούμενων μέτρων για την τρίτη αξιολόγηση, ενώ συνέδεσε την εκταμίευση της δόσης με την απρόσκοπτη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

«Το Eurogroup χαιρετίζει την εφαρμογή σχεδόν όλων των συμφωνημένων προαπαιτούμενων. Καλεί τις ελληνικές αρχές να ολοκληρώσουν τα εκκρεμή προαπαιτούμενα, επειγόντως», σύμφωνα με ανακοίνωση του Eurogroup.

Στη συνέχεια, προσθέτει ότι «το Eurogroup εξουσιοδοτεί το EuroWorking Group να επιβεβαιώσει την εφαρμογή των εκκρεμών προαπαιτούμενων, συμπεριλαμβανομένης της εκτίμησης ότι η συνεχής και απρόσκοπτη ροή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα εξασφαλίσει και θα ολοκληρώσει τις εκκρεμείς ενέργειες στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων».

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έδωσαν το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόση 6,7 δισ. ευρώ μετά την υλοποίηση των εναπομείναντων προαπαιτούμενων και χαιρέτισαν την υλοποίηση των σχεδόν όλων των προαπαιτούμενων της γ΄ αξιολόγησης.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/1/18 02:52

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΔΟΣΗ.ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 12 ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.-ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.-ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.-ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗ ΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.-ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ .ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.- ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.-ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ .ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.-ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΑΡΑ ΤΟ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *