ροή ειδήσεων

Δήμος Κω: Ευρυζωνικές υπηρεσίες και γρήγορο internet με ταχύτητες έως 100 Μbps σε όλη την Κω μέχρι το τέλος του 2018



‘’Ευρυζωνικές υπηρεσίες και γρήγορο internet με ταχύτητες έως 100 Μbps σε όλη την Κω μέχρι το τέλος του 2018 - Συμφωνία και συνεργασία του Δήμου Κω με τον ΟΤΕ.’’



Η Κως της νέας εποχής είναι εδώ.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης μέσα στο 2017, έθεσε ένα πλαίσιο διεκδίκησης για την αναβάθμιση των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Κω προς τη διοίκηση του ΟΤΕ. Στις 29 Αυγούστου κατέθεσε αναλυτικά και εγγράφως την πρότασή του.

Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας δεν είναι απλά θετικά, συνδέονται με έργα και νέες υποδομές που βάζουν την Κω στη νέα εποχή.

Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ, για την οποία ήδη ενημερώθηκε ο Δήμος Κω, μέσα στο 2018 θα υλοποιηθεί ένα τεράστιας σημασίας έργο: η τοποθέτηση οπτικών ινών που θα καλύπτει ολόκληρη την πόλη της Κω αλλά και η τοποθέτηση οπτικών ινών σε Κέφαλο, Καρδάμαινα, Αντιμάχεια, Ζηπάρι, Μαστιχάρι,Πυλί και Ψαλίδι.

Οι πολίτες σε όλο το νησί αλλά και οι επισκέπτες μας θα απολαμβάνουν γρήγορο internet με ταχύτητες έως 100 Μbps.

Είναι μια εξέλιξη που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αλλά θα αποτελέσει και συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό μας.

Προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί άμεσα το έργο, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να συνεργαστούν με τα στελέχη του ΟΤΕ για την άμεση έκδοση των αδειών και για την ταχεία υλοποίηση των έργων.

Ταυτόχρονα προγραμματίζεται και ειδική συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο, κατά την οποία ο Δήμαρχος και στελέχη του ΟΤΕ θα ενημερώσουν τους πολίτες για τα οφέλη αλλά και τη δυναμική που δίνει στην Κω το σημαντικό αυτό έργο.



Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, επισημαίνει:

‘’Η Κως μπαίνει στην ψηφιακή εποχή.

Αποκτά νέες και αναβαθμισμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες, που μετατρέπονται σε συγκριτικό πλεονέκτημα του νησιού για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη.

Αυτή είναι η Κως που θέλουμε, η Κως των νέων υποδομών, η Κως της νέας εποχής.

Τώρα έχουμε ως άμεση προτεραιότητα την άμεση και ταχεία υλοποίηση του έργου που αγκαλιάζει όλη την Κω και ιδιαίτερα τις κοινότητες και τα χωριά που βγαίνουν από την αφάνεια και την υποβάθμιση.’’





Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *