ροή ειδήσεων

Survivor 2: Ένας Ροδίτης στους 6 άνδρες της ομάδας των Διασήμων [εικόνες]



Το καστ τελείωσε, οι άνδρες και οι γυναίκες που θα απαρτίζουν τις ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών έχουν επιλεγεί και ήδη οι παίκτες ετοιμάζουν βαλίτσες για Αγιο Δομίνικο.

Στην πρωινή εκπομπή του Star παρουσίασαν την τελική εξάδα των παικτών, οι οποίοι είναι οι εξής:
Στέλιος Κρητικός

​«Θέλω να συμμετάσχω στο Survivor, μπορώ να το κάνω, αισθάνομαι ότι μπορώ να συμμετάσχω, να πάρω μέρος σε αυτό το παιχνίδι και πιο πολύ θέλουν τα παιδιά μου. Μου έχουν ήδη φτιάξει βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο», ανέφερε συγκεκριμένα ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό, παραδεχόμενος τη συμμετοχή του στο δημοφιλές ριάλιτι. Ηθοποιός, με αθλητική πειθαρχία όπως ο ίδιος τονίζει, μπαίνει στο παιχνίδι με σκοπό, φυσικά, να το κερδίσει.


Δημήτρης Βλάχος

Μετά το πέρασμά του από την τηλεόραση ως ηθοποιός και ως παρουσιαστής, ο Δημήτρης Βλάχος τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται με τον αθλητικό χώρο που έχει φτιάξει στο ΟΑΚΑ, το ΟΑΚΑ ΒΟΧ, κάνοντας group training και όχι μόνο.

Μαζί με τους συνεργάτες του ασχολείται επίσης με προπονήσεις crossfit και intercycline. Να σημειωθεί ότι από το 1998 ο Δημήτρης Βλάχος κάνει πρωταθλητισμό στον στίβο, με κυριότερα αγωνίσματα τα 200 και τα 400 μέτρα.

Το Survivor δεν είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο λαμβάνει μέρος, καθώς είχε συμμετάσχει και στο Dancing with the Stars. Δεν ήταν ο νικητής, αλλά είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.


Νάσος Παπαργυρόπουλος

Γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ασχολείται με επιχειρήσεις, το personal training, έχει παίξει και στο θέατρο, έχει σκηνοθετήσει, χορογραφήσει, σκηνογραφήσει.

Ο βαφτισιμιός του Τόλη Βοσκόπουλου ενθουσίασε την παραγωγή του Survivor 2 και η συμμετοχή του θεωρήθηκε σίγουρη από την αρχή.

Σπούδασε θέατρο στην Ελλάδα και στο Λος Αντζελες και μετά την επιστροφή του και τους δικούς του πειραματισμούς σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, αφοσιώθηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις.


Μιχάλης Μουρούτσος

Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, ο Μιχάλης Μουρούτσος αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον στο Survivor 2. Στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού συμμετείχε η σύντροφός του Λάουρα Νάργες, η οποία μπορεί να μη διακρίθηκε για το αθλητικό της στιλ, κατάφερε να προχωρήσει, όμως, αρκετά μέσα στο παιχνίδι.


Νέρι Καστίγιο

Το Survivor 2 θα έχει και... ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Για τον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει και ο Νέρι Καστίγιο, τον οποίο διακαώς ήθελε στο παιχνίδι η παραγωγή του Survivor. Ο ποδοσφαιριστής, που έπαιξε στην ομάδα του Ολυμπιακού, αυτή την περίοδο διαθέτει κατάστημα όπου πουλά είδη αλιείας, το οποίο και θα αφήσει πίσω του για μερικούς μήνες...


Γιάννης Δρυμωνάκος

Με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα και αναρίθμητες αθλητικές διοργανώσεις, ο Γιάννης Δρυμωνάκος θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του Survivor, αγωνιστικά. Μένει να αποδειχθεί το ταλέντο του στη συμβίωση κάτω από εξαιρετικά δύσκολους όρους.

>

 iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *