ροή ειδήσεων

Ζευγολατιό - Διαγόρας Ρόδου 0-3



Την δεύτερη του νίκη μακριά από την έδρα του πανηγύρισε ο Διαγόρας Ρόδου ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Ζευγολατιού, σε αγώνα για την 17η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όπου και ισοβαθμεί με το Κερατσίνι σκαρφάλωσε ο Διαγόρας, που πέρασε νικηφόρα από την Κορινθία και την έδρα του Ζευγολατιού. Στα του αγώνα οι παίκτες του «γηραιού» μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και στο 24΄ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τέρμα του Βελλίνη.


Έπειτα από το τέρμα αυτό η ομάδα του Νίκου Παντέλη πατούσε καλύτερα στο ματς και λίγα λεπτά αφότου άνοιξε το σκορ έχασε σημαντική ευκαιρία για το 0-2, το πλασέ όμως που επιχείρησε ο Σουάνης πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του τέρματος του Μπάτσι.Στο β΄ ημίχρονο οι Δωδεκανήσιοι μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς, προκειμένου να το καθαρίσουν κάτι το οποίο κι έγινε.

Στο 64΄ ο Βελλίνης με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 0-2, ενώ στο 85΄ ο Γιόνδης ο οποίος επέστρεψε έπειτα από δίμηνη απουσία έκανε το 0-3. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο ήδη υπάρχον αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Παντελής Κολλιάκος): Μπάσι, Κουτσουμπέλας, Καντιλιεράκης, Σούλι, Πολυδωρόπουλος, Βελέτζας, Καλίδης Α (60′ Ζαχαρόπουλος), Βουρδουνιώτης (30′ Ματζώρος), Έλι, Καλίδης Α (75′ Μπάρτζης), Καραγκούνης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Γεωργίου, Μεντής (71′ Καρπαθάκης), Ρούνιτς, Μήτκας, Μπακάλης, Πέεφ (73′ Κιοσέογλου), Σερτζίνιο (80′ Χειμωνέττος), Βελλίνης, Σουάνης, Αγγελούδης ( 70′ Γιόνδης)

sdna

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *