ροή ειδήσεων

Απατεώνες έπεισαν ηλικιωμένη να τους δώσει 2.000 ευρώ



Της είπαν ότι ήταν οι λογιστές του γιου της, του οποίου το όνομα γνώριζαν, ότι έχει οφειλές στην εφορία κι ότι χρειάζεται χρήματα για να τις τακτοποιήσει

Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Χαλκίδα έπεσε θύμα ενός ζευγαριού απατεώνων που έχουν εξαπατήσει αρκετά ανυποψίαστα θύματα στην ευρύτερη περιοχή, παριστάνοντας τους λογιστές που τάχα αναλαμβάνουν να τακτοποιήσουν εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις των παιδιών τους.


Με αυτό το πρόσχημα πλησίασαν στο δρόμο μια 78χρονη το πρωί της Τετάρτης. Της είπαν ότι ήταν οι λογιστές του γιου της, του οποίου το όνομα γνώριζαν, ότι έχει οφειλές στην εφορία κι ότι χρειάζεται χρήματα για να τις τακτοποιήσει. Η ηλικιωμένη δεν είχε χρήματα μαζί της, άθελά της όμως αποκάλυψε ότι φύλαγε ένα σημαντικό ποσό στο σπίτι και δέχθηκε να την... συνοδεύσουν ως εκεί οι «λογιστές» για να τους το δώσει!

Μόλις έφτασα, η ανυποψίαστη γυναίκα παρέδωσε στο ζευγάρι 2.000 ευρώ, τα οποία οι δράστες πήραν και έγιναν καπνός! Όταν πια η 78χρονη είπε στο γιο της τι είχε συμβεί και εκείνος της αποκάλυψε ότι την... πάτησε, ήταν πλέον αργά. Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή των απατεώνων, οι οποίοι αναζητούνται.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *