ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αλβανός ο δράστης ληστείας και κλοπής του 2014!



Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει κατά την διάρκεια της έρευνας για την ληστεία σε βάρος ενός 62χρονου από τον οποίο ο δράστης είχε αρπάξει χρήματα και για την κλοπή κοσμημάτων από ένα σπίτι στις 3 Νοεμβρίου του 2014

Τρία χρόνια και τρεις μήνες μετά το διπλό «χτύπημά» του στο Φαληράκι της Ρόδου, ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης για έναν 35χρονο (σήμερα) Αλβανό ο οποίος ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Αρχαγγέλου.


Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει κατά την διάρκεια της έρευνας για την ληστεία σε βάρος ενός 62χρονου από τον οποίο ο δράστης είχε αρπάξει χρήματα και για την κλοπή κοσμημάτων από ένα σπίτι της περιοχής που είχαν γίνει μέσα σε λίγη ώρα, στις 3 Νοεμβρίου του 2014.

Έτσι, ταυτοποίησαν τον αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


*** Ξημερώματα Σαββάτου συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε κλέψει χρήματα μέσα από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας αποπειράθηκε να αρπάξει διάφορα αντικείμενα από μια εμπορική επιχείρηση. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα.

 protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *