ροή ειδήσεων

Aegean: Όλοι οι προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση έως 35%



Σε ειδικές εκπτώσεις των εισιτηρίων εξωτερικού προβαίνει η Aegean,για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 19 Φεβρουαρίου.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα και Καλαμάτα, προς προορισμούς εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Αναλυτικά, οι εκπτώσεις αφορούν σε πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 16 Απριλίου έως και τις 27 Οκτωβρίου, με εξαίρεση τη χρονική περίοδο από 22 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου. Εξαιρούνται επίσης τα δρομολόγια από/προς Ηράκλειο προς Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο και Στουτγάρδη και από/προς Ρόδο προς Φρανκφούρτη και Μόναχο. Κατά την περίοδο 16 Απριλίου με 22 Μαΐου, εφαρμόζεται έκπτωση 15% στις απευθείας πτήσεις , ενώ από τις 23 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου η έκπτωση ανέρχεται στο 25%.

Για τις απευθείας πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 10 Σεπτεμβρίου έως και 27 Οκτωβρίου, η έκπτωση διαμορφώνεται στο 35%. Οι ανωτέρω εκπτώσεις, εφαρμόζονται επί των χρεώσεων ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς, είναι ήδη μειωμένες κατά 15%, 25% και 35%, ενώ η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ,ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Ως επιπλέον παροχή, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλά στον ναύλο GoLight.

Τέλος, η Aegean δίνει τη δυνατότητα κρατήσεων με χαμηλές τιμές σε πάνω από 1,4 εκατομμύρια ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, οnline κράτηση parking στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αλλά και ειδικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου σε 8.500 σημεία 146 χωρών.

 tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *