ροή ειδήσεων

Στο χειρουργείο ο Ηλίας Βρεττός μετά το τροχαίο – Βίντεο από τις κάμερες στην παραλιακή



- Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 10 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας επί της λεωφόρου Ποσειδώνος - Ο Ηλίας Βρεττός έχει υποστεί κατάγματα στη δεξιά πλευρά του σώματός του - Νέες σοκαριστικές εικόνες από το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή, προβλήθηκαν στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon - Το αυτοκίνητο οδηγούσε η Σοφία Φυρού, σύντροφος του Ηλία Βρεττού - Η Τροχαία αναζητά ένα λευκό βανάκι, που φέρεται να ήταν το όχημα που τους "έκλεισε" και προκάλεσε το τροχαίο


Ένα λευκό βανάκι, το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα αναζητά η Τροχαία από τις κάμερες στην παραλιακή. Όπως κατέθεσε ο Ηλίας Βρεττός όσο και η οδηγός του αυτοκινήτου, Σοφία Φυρού, αυτό ήταν το όχημα που τους “έκλεισε” και προκάλεσε το τροχαίο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR προβλήθηκε βίντεο από τις κάμερες στην παραλιακή, στο οποίο φαίνεται ένα λευκό όχημα, και είναι πιθανό να πρόκειται για αυτό που αναζητά η Τροχαία.



Σε ιδιωτική κλινική ο Βρεττός

Το απόγευμα της Τρίτης (20.02.2018), ο Ηλίας Βρεττός μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό Νικαίας σε ιδιωτική κλινική στο Φάληρο. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έμεινε εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο για 45 λεπτά, υπέστη κατάγματα στη δεξιά πλευρά του σώματός του και συγκεκριμένα στο χέρι, στη λεκάνη και στον μηρό. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Λουκά Καραγιάννη, ο Ηλίας Βρεττός θα υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποκατασταθούν και τα τρία κατάγματα.

Πώς έγινε το τροχαίο


Ο τραγουδιστής ήταν αδιάθετος, δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και έτσι ζήτησε από τη φίλη του να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο. Κάθισε στη θέση του συνοδηγού και όλα έδειχναν καλά μέχρι τη στιγμή που το αυτοκίνητο έφτασε στην παραλιακή στο ύψος του ξενοδοχείου “London”.

Εκεί, όπως περιέγραψαν τόσο ο τραγουδιστής όσο και η Σοφία Φυρού, ένα λευκό βανάκι που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα τους “έκοψε” το δρόμο με αποτέλεσμα η οδηγός να κάνει αριστερά.

Οι ρόδες του αυτοκινήτου βρήκαν στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε έλεγχος και το αυτοκίνητο να χτυπήσει με το πλάι στο δέντρο.

Ευτυχώς, τόσο η οδηγός όσο και ο Ηλίας Βρεττός που καθόταν στο σημείο όπου το όχημα προσέκρουσε στο δέντρο, φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή, που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *