ροή ειδήσεων

Βιντεοσκοπούσε γυναίκα στις τουαλέτες του πλοίου για Κω!



Σε ποινή κάθειρξης 5 ετών καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων ένας Βούλγαρος, που κρίθηκε ένοχος για αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου διότι μαγνητοσκόπησε γυναίκα στις τουαλέτες επιβατικού πλοίου κατά την διάρκεια ταξιδιού από τον Πειραιά στην Κω.

Ο Βούλγαρος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Παραβίασε στην πορεία τον τελευταίο περιοριστικό όρο και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριου του 2016 πήγε στον κρατικό αερολιμένα Αθηνών για να ταξιδέψει στη Σόφια και συνελήφθη.

Ακολούθως εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση.
Το ιστορικό της υπόθεσης

Η φερόμενη ως θύμα την 11η Φεβρουαρίου 2016 ενώ ταξίδευε με το πλοίο Blue Star «Διαγόρας» από τον Πειραιά στην Κω, περίπου στις 23.00 πήγε στην τουαλέτα.
Κάποια στιγμή και ενώ ήταν μέσα στην τουαλέτα, παρατήρησε ότι υπήρχε μια σκιά στο κενό ανάμεσα σε δύο τουαλέτες.
Κοίταξε προσεκτικότερα και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα κινητό τηλέφωνο μαύρου χρώματος. Έσκυψε και είδε ένα χέρι να κρατά το κινητό με την κάμερα του στραμμένη προς το μέρος της. Ντύθηκε και έτρεξε προς το διάδρομο του πλοίου, όπου ρώτησε ένα μέλος του πληρώματος αν είδε κάποιον να τρέχει από τις γυναικείες τουαλέτες διότι είχε τραβήξει βίντεο με την ίδια.

Το μέλος του πληρώματος το επιβεβαίωσε και έτρεξε να τον πιάσει, όπως και έγινε. Το θύμα αναγνώρισε στο χέρι του κατηγορουμένου το κινητό που τη βιντεοσκοπούσε.
Υπάλληλος της ρεσεψιόν του πλοίου πήρε το κινητό στα χέρια της και βρήκε το βίντεο, όπου φαινόταν καθαρά το πρόσωπο του θύματος μέσα στις γυναικείες τουαλέτες.

Το ίδιο βίντεο επισκόπησε αργότερα και ο αξιωματικός υπηρεσίας του Λιμεναρχείου Καλύμνου, που ανέφερε ότι διέκρινε καθαρά μια γυναίκα εντός της τουαλέτας και στο τέλος του βίντεο φαίνεται ο κατηγορούμενος να γίνεται αντιληπτός από τη γυναίκα και να προσπαθεί να διαφύγει.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη και ανέφερε ότι νόμιζε πως εκείνη την ώρα βιντεοσκοπούσε τη γυναίκα του, που μόλις είχε πάει στις τουαλέτες.
Το δικαστικό συμβούλιο, που εξέτασε την υπόθεση, έκρινε ότι ο ισχυρισμός του αυτός αναιρείται από το γεγονός ότι όταν έγινε αντιληπτός έσπευσε να διαφύγει τρέχοντας, υποδηλώνοντας κατά αυτό τον τρόπο ότι είχε επίγνωση της παράνομης συμπεριφοράς του.
newsit
Πηγή: dimokratiki

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *