ροή ειδήσεων

Ρώσοι δημοσιογράφοι στη Ρόδο

Φεστιβάλ Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη



Αποφάσεις για τουριστική προβολή έλαβαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, Ρώσοι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν τη Ρόδο από τις 25 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου με σκοπό την ανάδειξη του νησιού ως θρησκευτικού προορισμού. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του ταξιδιού τους έχει προγραμματίσει να τους παραθέσει Αναστάσιμο Δείπνο στις 30 Απριλίου και δείπνο την ημέρα του Πάσχα, 1η Μαΐου.

Εξάλλου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με στόχο την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και άλλων προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, διοργανώνει από τις 26 έως τις 29 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, στους χώρους της Νέας Παραλίας, Διεθνή Τουριστική Έκθεση.

Η Έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα των Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Μακεδονία.ς Θράκης), Δήμου Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Η Έκθεση, με τη διακριτή ονομασία Φεστιβάλ Τουρισμού 2016, αναμένεται να προβληθεί έντονα από Πανελλαδικά και τοπικά ΜΜΕ με στόχο να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών.

Για αυτόν τον λόγο, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα διοργανωθούν πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, με ευθύνη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θα αναπτυχθεί πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) μεταξύ των εκθετών και των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων τουρισμού για να αναπτυχθούν αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες.



TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *