ροή ειδήσεων

Τρεις άνθρωποι βγήκαν ζωντανοί από αυτό το αυτοκίνητο [pics]



Τρεις άνθρωποι βγήκαν ζωντανοί από το αγροτικό αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες, μετά την ανατροπή του στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου της Αγίας Πελαγίας, σήμερα το πρωί. Ο 83χρονος απεγκλωβίστηκε μετά από επιχείρηση της ΕΜΑΚ, χωρίς σοβαρά τραύματα, ενώ Άγιο είχαν και οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, μία 30χρονη και ένας 50χρονος.


Το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στην άκρη του δρόμου, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί σύγκρουση με άλλο όχημα από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σήμερα το πρωί σημειώθηκε μπαράζ τροχαίων που αποδίδεται στην ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχής, ωστόσο ο παράγοντας άνθρωπος παραμένει καθοριστικός: τρεις ανατροπές αυτοκινήτων μέσα σε μία ώρα!





Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλάδας, Γιάννης Τσαγκαράκης, ο οποίος συχνά πυκνά βγαίνει στους δρόμους με τους συγχωριανούς του για την κατασκευή κόμβου στην περιοχή, έκανε έκκληση μέσω του Ράδιο Κρήτη, για υλοποίηση του έργου. Υπενθυμίζουμε ότι από την αρχή του έτους, πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη, τρεις από τους οποίους, στο σημείο που έγινε σήμερα η ανατροπή του αγροτικού, με θύματα τρεις ανθρώπους…

Πηγή: ekriti

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *