ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Τη βίαζαν επί 12 ώρες μπροστά στα μάτια της μητέρας της



ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ


Ένα φρικτό έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο επί ένα χρόνο, διαλευκάνθηκε από την Αστυνομία.


Την απόλυτη φρίκη έζησαν δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, στο Περιστέρι, πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν δύο άνδρες -αλβανικής υπηκοότητας- εισέβαλαν αργά τη νύχτα στο σπίτι τους.


Οι δύο δράστες, είχαν σκοπό να ληστέψουν τις γυναίκες και γι' αυτό τις ακινητοποίησαν. Όμως δεν έμειναν στη ληστεία αλλά επί δώδεκα ώρες κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν διαδοχικά την 46χρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Ο ένας εκ των δραστών συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ενώ ο συνεργός του είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές.

Το πλέον σοκαριστικό στην υπόθεση είναι ότι οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις των δύο γυναικών στην τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν μπει στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.


Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.

Πηγή πληροφοριών: ΕΡΤ



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *