επικαιρότητα

Μπήκαν μπουλντόζες στην Ψαρού! Γκρέμισαν αυθαίρετα καταστήματα με πρόστιμα 1.457.561 ευρώ (BINTEO)Ξεκίνησαν τα γκρεμίζουν τα αυθαίρετα καταστήματα που είχαν χτιστεί στη Μύκονο.

Μεταξύ αυτών και ένα κοσμηματοπωλείο γνωστής σχεδιάστριας αλλά κι ένα λουκουματζίδικο μέσα στο οποίο είχε συλληφθεί πέρυσι από τις αστυνομικές Αρχές του νησιού «για παράνομη εργασία» γιος μεγαλοεπιχειρηματία που δεν είναι πλέον στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το μαγαζί ενώ φαινόταν να πουλάει λουκουμάδες, οι αποδείξεις που έκοβε αναφέρονταν σε είδη ιματισμού...

Όπως διαπιστώθηκε από τις πολεοδομικές αρχές του νησιού, τόσο στο κοσμηματοπωλείο, στο λουκουματζίδικο, αλλά και σε καταστήματα δίπλα τους,είχαν εντοπιστεί σοβαρότατες πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Μόνο στο εν λόγω συγκρότημα καταστημάτων, έχει υπολογιστεί πρόστιμο, ύψους 1.457.561 ευρώ (σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας αυθαιρέτων κατασκευών)!

Το πρόστιμο βαραίνει τον ιδιοκτήτη των ακινήτων, Μανώλη Αγγελετάκη, ο οποίος στράφηκε δικαστικά εναντίον των εκμισθωτών του, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης