ροή ειδήσεων

Σοκ: Θύμα -και- της «Μπλε Φάλαινας» 16χρονη που βίαζε ο πατέρας της από 9 χρονών!



Η ανήλικη κοπέλα από την Κατερίνη είχε χαρακώσει το σώμα της με ξυράφι και είχε πάρει χάπια, κατόπιν οδηγιών από άγνωστους συνομιλητές

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα, αναφορικά με την υπόθεση ενός 16χρονου κοριτσιού που τη βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας επί έξι χρόνια, από την ηλικία των έξι ετών έως τα 12. Το δράμα της άτυχης κοπέλας είχε ξεκινήσει από το 2008 και συνεχίστηκε έως και το 2014.


Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών).


Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.
Η υπόθεση έλαβε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν αποκαλύφθηκε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα».

Τότε η 16χρονη είχε χαρακώσει το σώμα της με ξυράφι και είχε πάρει χάπια, κατόπιν οδηγιών που έπαιρνε από άγνωστους συνομιλητές, προκειμένου να περάσει τα επίπεδα του παιχνιδιού.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, καθώς τα στοιχεία που προκύπτουν θέτουν ολοένα και περισσότερα ζητήματα, αναδεικνύοντας τη φρίκη που ζούσε η έφηβη, σε ένα περιβάλλον παντελώς ακατάλληλο.

Πηγή: www.thestival.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *