ροή ειδήσεων

Πανελλήνιες 2018: Αυτός είναι ο αριθμός εισακτέων ανά σχολή



Εκδόθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση που καθορίζει τον αριθμό εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδ. έτος 2018-2019 με τις πανελλήνιες 2018

Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου είχε πραναγγείλει «λελογισμένη αύξηση» του αριθμού των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις Πανελλήνιες 2018.

«Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι οι εισακτέοι και ο αριθμός τους θα είναι πάνω από 3.000 πρόσθετους φοιτητές και φοιτήτριες. Υπάρχει μεγαλύτερη αύξηση στη χρηματοδότηση και νομίζουμε ότι έχουν τη δυνατότητα τα Ιδρύματα να απορροφήσουν αυτόν τον κόσμο και άρα να μειωθεί και το άγχος των φοιτητών της Γ’ Λυκείου που είναι στην τελική ευθεία» δήλωσε χθες ο κ. Γαβρόγλου.

Ειδικότερα ο αριθμός εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις των Τμημάτων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, κατά Σχολή ή Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος και Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, καθορίζεται με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στο συνημμένο αρχείο:

eisakteoi2018.pdf

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *