ροή ειδήσεων

Παγκόσμια αναγνώριση για τον Μαραθώνιο της Ρόδου: Συμμετοχές από 30 χώρες!



Tα σύνορα της Ελλάδας έχει περάσει εδώ και καιρό, η φήμη και η καταξίωση του ΔιεθνούςΜαραθωνίου της Ρόδου, όπως αποδεικνύετα και από τις συμμετοχές δρομέων από άλλεςχώρες, που θα τακιδέψουν στο νησί για να πάρουν μέρος στον αγώνα.

Παρότι απομένει ακόμα ενάμιση μήνας πριν από τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου, που θα γίνειγια στις 29 Απριλίου, έχουν δηλώσει συμμετοχή ως τώρα 140 δρομείς από 30 χώρες, γεγονόςπου δείχνει τη δυναμική που έχει το γεγονός εκτός συνόρων.
Κάθε χρόνο και καλύτερα…

Είναι χαρακτηριστικό, ότι κάθε χρόνο αυξάνεται το ποσοστό των ξένων δρομέων που τρέχουνδίπλα στη θάλασσα και ανάμεσα στα ιστορικά μνημεία του μνημεία του νησιού καιεπιβεβαιώνει ότι η διοργάνωση πετυχαίνει το σκοπό, για προσέλκυση αθλητικού τουρισμούστα Δωδεκάνησα και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, πέραν τους μήνες του καλοκαιριού.

Οι περισσότερες συμμετοχές είναι από τη Μεγάλη Βρετανία με 31 άτομα, ακολουθεί η Γαλλία με18, η Γερμανία με 11 και μετά οι Ηνωμένες Πολιτείες με 10!

Εκτός από τους δρομείς, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τουεξωτερικού.

Πέρα από τους δημοσιογράφους που έρχονται κάθε χρόνο, ειδικά για φέτος θα ταξιδέψει στηΡόδο πολυμελές συνεργείο της νορβηγικής τηλεόρασης που θα γυρίσουν ένα επεισόδιο τηςεκπομπής του Ολυμπιονίκη της ποδηλασίας Dag Otto Lauritzen, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τονκόσμο και προτείνει ξεχωριστές δραστηριότητες σε μοναδικές τοποθεσίες. Για να τρέξει σεμαραθώνιο επέλεξε ως κατάλληλο μέρος τη Ρόδο και εκτός από τον αγώνα, θα κάνει γυρίσματασε όλο το νησί. Επίσης τριμελές τηλεοπτικό συνεργείο θα έρθει από την Ισπανία για νακινηματογραφήσει τον μαραθώνιο και να τρέξει στον αγώνα!

Το σίγουρο είναι, ότι οι εικόνες της Ρόδου, μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, θα κάνουν το γύροτου κόσμου!



Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού τηςκατάστηματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών καιπαρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία τηςγια τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.


Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων , επικοινωνήστε με τηνοργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 (09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στο info@rhodesmarathon.gr

Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Nova. Η πρώτησυνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα, στηρίζει τη διοργάνωση όχι μόνο επικοινωνιακά αλλά καιμε τη συμμετοχή της ομάδας της #NovasportsRunningTeam που συμμετέχει σε δρομικά events ανάτην Ελλάδα, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova για τη στήριξη τουερασιτεχνικού αθλητισμού.

Για μία ακόμη φορά το Sheraton Rhodes Resort στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου ωςβασικός χορηγός φιλοξενίας. Παράλληλα, θα συμμετέχει στον αγώνα με πολυπληθή ομάδα. Τοξενοδοχείο Sheraton αγκαλιάζει την όλη προσπάθεια, αναγνωρίζοντας την εμβέλεια τηςεκδήλωσης, η οποία προβάλει τη Ρόδο με μοναδικό τρόπο.

Επίσης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodesmarathon.gr μπορείτε να βρείτε σπουδαίεςπροσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο, μέσω των συνεργαζόμενωνξενοδοχείων με το Μαραθώνιο.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ.και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00-13.00) και στα γραφεία τηςΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1. Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται απότην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ καθώς και μετη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι τηςAIMS.
Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *