ροή ειδήσεων

Στο εδώλιο η παπαδιά και ο εραστής της για τη δολοφονία του ιερέα



Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών θα καθίσουν ξανά η σύζυγος του ιερέα, που δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Ηλεία και ο εραστής της.

Υπενθυμίζεται ότι η παπαδιά και ο εραστής της τον Ιούνιο του 2013 είχαν καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου σε ισόβια κάθειρξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η παπαδιά είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης υποστηρίζοντας ότι δεν είχε βάλει κανέναν να σκοτώσει τον σύζυγό της. Ο συγκατηγορούμενός της, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τριών ετών, είχε αναλάβει όλη την ευθύνη ενώ αλλάζοντας την προανακριτική του κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι η παπαδιά δεν του είχε ζητήσει ποτέ να σκοτώσει τον ιερέα, υποστηρίζοντας ότι έφτασε στο έγκλημα τυφλωμένος από το πάθος του για αυτήν.

Υπενθυμίζεται ότι η ανθρωποκτονία του ιερέα, Θανάση Αυγερόπουλου, σημειώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2012 στο 21ο χ.λ.μ. της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, η σορός του άτυχου ιερέα έφερε κακώσεις στο θώρακα και το κεφάλι, που προέρχονται από πυροβόλο όπλο.

Η είδηση της φρικτής δολοφονίας του ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *