ροή ειδήσεων

Απίστευτες εικόνες: Ο Ιβάν Σαββίδης κρατά το όπλο ενώ έχει εισβάλλει στο γήπεδο



Απίστευτο κι όμως αληθινό στο ελληνικό ποδόσφαιρο που πέφτει όλο και πιο χαμηλά. Ενας πρόεδρος ομάδας εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο, ανεξαρτήτως αν έχει δίκαιο ή άδικο. 
Δεν έχει καμιά θέση στο γήπεδο. 
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, έκανε έφοδο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας απειλώντας θεούς και δαίμονες, ωστόσο είχε όπλο μέσα σε θήκη της ζώνης του.
Κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία. Κοιτάξτε τον Ιβάν Σαββίδη, την ώρα που έχει… μπουκάρει πλέον στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας θεούς και δαίμονες, έχει στην τσέπη του ένα περίστροφο. 

Eνα περίστροφο μέσα στη θήκη του. O Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με όλη την ασφάλεια που ήταν δίπλα του κάθε στιγμή. Σε κάποια στιγμή έφυγε το σακάκι από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και αποκαλύφθηκε το περίστροφο που είχε στη μέση. To χειρότερο είναι ότι, όπως φαίνεται στα πλάνα από το συνδρομητικό κανάλι, την ώρα την επίθεσης στο διαιτητή (σ.σ. οι άνθρωποι της ΑΕΚ λένε ότι ο Σαββίδης φώναξε στον Κομίνη «είσαι νεκρός») ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρει το χέρι του πάνω στο περίστροφο.

Συνθήκες... Κολομβίας με απλά λόγια.











Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *