ροή ειδήσεων

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι συνταξιούχοι της Ρόδου



Αποφασισμένοι να μην υποστείλουν, αφενός τον αγώνα διεκδίκησης των παρακρατηθέντων ποσών από τις συντάξεις τους και αφετέρου των συνεχών περικοπών που υφίστανται, εμφανίσθηκαν χτες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρόδου.
Η πρόεδρος, Σοφία Φαρμακίδου, αναφέρθηκε κυρίως σε τρία βασικά σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους του νησιού μας, το ζήτημα της προσωπικής διαφοράς, οι αυθαίρετες παρακρατήσεις που έχουν γίνει πάνω στις συντάξεις και τα τέλη των λογαριασμών ύδρευσης
«Αυτό που έχει γίνει ξεκάθαρο είναι ότι το ασφαλιστικό θα είναι συνέχεια στο στόχαστρό τους. θέλουν η ασφάλιση να γίνει ατομική υπόθεση του καθενός και να την αναλάβουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες» είπε μεταξύ άλλων.
Κάλεσε ακόμη τους συνταξιούχους να μην πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού από ορισμένα ΜΜΕ, να μην προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές και τα προβλήματα με αιτήσεις στα Ταμεία και με την βοήθεια δικηγορικών γραφείων τα οποία πληρώνονται αδρά.
«Το ζήτημα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό γι’ αυτό θα λυθεί με τον επίμονο, ανυποχώρητο αγώνα μας» δήλωσε.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *