ροή ειδήσεων

Την αγανάκτησή του για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, εξέφρασε κάτοικος της Κρεμαστής



Την αγανάκτησή του για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στην Κρεμαστή, εξέφρασε κάτοικος του Δημοτικού αυτού Διαμερίσματος.

Πρόκειται για τον κ. Παναγιώτη Παπαϊωάνου, ο οποίος βλέπει να περνά ο καιρός, και παρά τα επανειλημμένα παράπονα που εκφράστηκαν, να μην νοιάζεται κανείς ν΄ αποκαταστήσει τις ζημιές, μ΄ αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι άνθρωποι εκείνοι που διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, αλλά κι όσοι περνάνε από το συγκεκριμένο σημείο.




Ο δρόμος που οδηγεί στο εκκλησάκι, - μας λέει ο κ. Παπαϊωάννου, - είναι σε απίστευτο χάλι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των γύρω κατοίκων, ο Δήμος δείχνει μια απαράδεκτη αδιαφορία, μ΄ αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι και ταυτόχρονα να κινδυνεύουν να υποστούν κάποιο ατύχημα. (Έχουν συμβεί ορισμένα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν σοβαρά!).


Και να σκεφτεί ότι είναι το μόνο σημείο που μπορεί κάποιος επισκέπτης να πάει και να δει από κει ψηλά όλη την Κρεμαστή αλλά και τις γύρω περιοχές. Και νάταν μόνο αυτό; Ο φωτισμός είναι σχεδόν ανύπαρκτος, τα απορρίμματα των ζώων έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν, και γενικά όλη η περιοχή είναι υποβαθμισμένη.


Υπάρχει κάποιος αρμόδιος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα; Κι αν ναι, πότε θα δεήσουν να "επισκεφθούν" την περιοχή του Αγίου Νικολάου;












Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *