ροή ειδήσεων

«Γκρίζος Λύκος» ο Ερντογάν: Ύψωσε το χέρι σχηματίζοντας το σήμα των εθνικιστών


«Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα», ήταν το σύνθημα του σουλτάνου σε συγκέντρωση του κόμματός του στη Μερσίνη – Τσαβούσογλου: Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί, η Δικαιοσύνη θα μάθει τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

Με τον χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων» απευθύνθηκε στο κομματικό του κοινό ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν.

«Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα», ήταν το σύνθημα του σουλτάνου στη συγκέντρωση της Μερσίνης, που έγινε το Σάββατο.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:



Ο σουλτάνος επανέλαβε ότι θα πάει πρώτος σε μία περίπτωση πολέμου.

«Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Συνεχίζουμε στο Αφρίν… Το πρωί είχαμε ''εξουδετερώσει'' 3.197 τρομοκράτες. Θέλανε να δημιουργήσουν ένα τρομοδιάδρομο εδώ… Είπαμε ότι δεν θα το επιτρέψουμε αυτό, είπαμε ''κάνετε λάθος'', αλλά δεν μας άκουσαν» είπε, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέρουν τους Τούρκους, δεν ξέρουν το τουρκικό έθνος, δεν ξέρουν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις» προειδοποίησε.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.




Τσαβούσογλου: Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί - H δικαιοσύνη θα μάθει τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κρύβεται κάτι» πίσω από την είσοδο των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε τουρκικό έδαφος αφήνει σε συνέντευξή του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, παραπέμποντας στην τουρκική δικαιοσύνη για τη διαλεύκανση του θέματος.

Μιλώντας στον ιστότοπο της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit την Παρασκευή, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ρωτήθηκε για τους Έλληνες στρατιωτικούς και ποτέ θα επιστρέψουν στη χώρα μας.

«Δεν ξέρω, πέρασαν παράνομα τα σύνορα… Αυτό το θέμα αφορά κι έχει σχέση με τους εισαγγελείς και δικαστές που πρέπει να μάθουν τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση αυτή. Συνέβη κατά λάθος η εσκεμμένα; Θέλουν να είναι σίγουροι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τούρκος υπουργός.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς του ελικοπτέρου που μετά την απόπειρα πραξικοπήματος πήγαν στην Ελλάδα και ζήτησαν άσυλο, ο κ. Τσαβούσογλου το αποκλείει.

«Όχι δεν θέλουμε τέτοιο παζάρι... Άλλωστε τους Έλληνες στρατιώτες τους συλλάβαμε σε τουρκικό έδαφος και όχι ελληνικό. Όσον αφορά τους πιλότους, την έκδοση τους τη ζητήσαμε από την Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό» σημειώνει.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *