ροή ειδήσεων

Εγκληματίες για τον Πάπα Φραγκίσκο οι άνδρες που κάνουν σεξ με ιερόδουλες


Παράκληση για συγχώρεση από την Παναγία των ανδρών που πάνε σε οίκους ανοχής και κάνουν σεξ με πόρνες απηύθυνε ο Πάπας Φραγκίσκος κάνοντας λογο για «εγκληματίες» με «αρρωστημένη νοοτροπία» καθώς πιστεύουν ότι οι γυναίκες υπάρχουν για να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

«Αυτό δεν είναι έρωτας. Αυτό είναι βασανιστήριο για τις γυναίκες.... Ας μην μπερδεύουμε τις ορολογίες» είπε ο Ποντίφικας.

Οι παρατηρήσεις αυτές του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έγιναν μετά από μια τετράωρη συνάντηση με 300 νέους ανθρώπους που προκλήθηκαν στο Βατικανό προκειμένου να βοηθήσουν την Καθολική Εκκλησία να κατανοήσει τι πιστεύουν οι νέοι για την ίδια.
Μια 32χρονη Νιγηριανή που είχε πέσει θύμα trafficking αφού ευλογήθηκε από τον Πάπα Φραγκίσκο εξέφρασε τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες των ιερόδουλων στους δρόμους της Ρώμης είναι Καθολικοί.

«Αναρωτιέμαι και σας ρωτώ, είναι δυνατόν μια Εκκλησία να είναι ακόμα τόσο σοβινιστική ώτε να μην μπορεί να αναρωτηθεί για αυτές τις πράξεις;» είπε η 32χρονη με τον Πάπα Φραγκίσκο να απαντά ότι στην Ιταλία το 90% των πελατών των ιερόδουλων ήταν βαφτισμένοι Καθολικοί.

«Με αφορμή αυτο θα ήθελα νας ζητήσω τη συγχώρεσή σας και της κοινωνίας για όλους τους Καθολικούς που προχωρούν σε αυτή την εγκληματική πράξη. Δεν μπορώ να φανταστώ την αηδία που νιώθουν αυτά τα κορίτσια όταν οι άνδρες τους κάνουν αυτά τα πράγματα» ειπε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια αρρώστια της ανθρωπότητας, ένας αρρωστημένος τρόπος για να αντιμετωπίζει η κοινωνία ορισμένα πράγματα, ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» κατέληξε ο Ποντίφικας.

Protothema.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/3/18 09:03

    Ενω το να μακελευουν παιδακια οπως εκαναν (και μαλλον συνεχιζουν να κανουν) αναριθμητοι απο το συναφι του ειναι αμεμπτο.
    Γι αυτο αντρες (πραγματικοι εννοω) ολου του κοσμου ειμαστε καταδικασμενοι.Ολοι στις φυλακες και μετα ομαδικα στην κολαση.Βεβαια υπαρχουν και τα συγχωροχαρτια με πολυ προσιτες τιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *