ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Τον έψαχναν με ένταλμα... και διακινούσε ναρκωτικά



Οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν με ένταλμα βίαιας προσαγωγής για διακεκριμένες κλοπές!

Βόλτες με το μοτοποδήλατό του έκανε στην Κάλυμνο ένας νεαρός αναζητώντας πελατεία για τις ποσότητες ναρκωτικών που είχε πάνω του, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν με ένταλμα βιαίας προσαγωγής για διακεκριμένες κλοπές!


Στο πλαίσιο της έρευνας για υπόθεση ναρκωτικών, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος διαπίστωσαν ότι εμπλεκόταν ο 30χρονος Έλληνας που έτσι κι αλλιώς έψαχναν για να τον συλλάβουν. Όταν ανακάλυψαν τα ίχνη του, τον σταμάτησαν για στοχευμένο έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του πέντε «φιξάκια» ηρωίνης, δυο ναρκωτικά χάπια και δυο κάρτες τηλεφωνικής σύνδεσης.


Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και κατάσχεσαν το μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσε, ενώ στη συνέχεια έκαναν έρευνα στην κατοικία του όπου βρήκαν 7,75 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και άλλες τρεις κάρτες τηλεφωνικής σύνδεσης. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ για τις τηλεφωνικές κάρτες ζητήθηκε άρση απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιους ερχόταν σε επαφή για την προμήθεια των ναρκωτικών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *